Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Goede voornemens waarmaken!

goede voornemensIeder mens kan de verandering voelen die momenteel in beweging is. Net als de natuur die zich steeds weer aanpast, voelt ieder mens in een organisatie zich bijna gedwongen om mee te bewegen met de veranderingen. Soms met tegenzin, soms met verlangen. Afhankelijk hoe je om kunt omgaan met verandering en ontwikkeling. Ontwikkeling betekent ook aanpassen, groeien en bewuster leven en werken. Bijvoorbeeld stilstaan bij je wensen en ambities en deze concreet formuleren kan je hierbij helpen.

Wensen en ambities die je wellicht al geformuleerd hebt in de vorm van goede voornemens voor 2014 kunnen daarmee dit jaar voor je uitkomen! Maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen…

Wij denken graag met je mee en bieden je in gesprek(ken) handvatten om met kracht handen en voeten te geven aan je ambities. We vormen daarmee ook een soort van ‘stok achter de deur’. Want wij weten als geen ander dat, om je ambities ook daadwerkelijk gedisciplineerd te realiseren, je soms wel wat ondersteuning, inspiratie en/of een spiegel kunt gebruiken.

Interesse? Neem contact op met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Mobiele versie afsluiten