Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Marco Schreurs

Als HPO-expert helpt Marco Schreurs teams en organisaties met inzichten en inspiratie. Door het verkrijgen van bewezen inzicht in de kwaliteiten en uitdagingen binnen een organisatie zorgt hij voor herkenning en erkenning van de verbeterpunten. Zowel bij managers als medewerkers. De inzichten en harde cijfers combineert Marco met aansprekende voorbeelden uit organisaties en het dierenrijk.

Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Beide instrumenten geven inzicht in de aanwezige kwaliteiten bij managers en medewerkers, teams en organisaties. Met deze inzichten kunnen managers en medewerkers op een positieve en gefundeerde manier met elkaar te werken aan verbeteringen.

Marco Schreurs schreef de Nederlandse managementboeken Animal Firm – haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?. Beide boeken werden bestsellers in Nederland. Recent heeft hij samen met Muriel Schrikkema het managementboek ‘Feedforward in Leiderschap – Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren’ geschreven.

Enkele quotes over Marco Schreurs

“Aan de hand van fascinerende verhalen uit het dierenrijk heeft Marco ons meegenomen over hoe je nu écht beter kan samenwerken en presteren. Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan zijn workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!”
Pascal Timmermans – Programma Manager Strategische Marketing & Online -TSS Pharmapartners

“Geweldig inspirerend! Mooi om te zien dat zowel wij als managers, maar ook onze medewerkers geïnspireerd werden in deze workshop. Marco weet met aansprekende voorbeelden de dialoog op gang te brengen.”
Johan Boersma, Head Analytical Development – Mylan

“We vonden het geweldig! De laagdrempelige manier van presenteren van jou vonden we heel prettig. We hebben een zeer vruchtbare middag gehad. Dank voor jou inbreng hierin.”
Corné Grootenboer, Manager marketing Zorg – ‎Albeda College

Voor meer informatie of het maken van een afspraak met Marco Schreurs contact op: 035 – 603 70 07 of per e-mail: schreurs@hpocenter.com.

Mobiele versie afsluiten