(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling, diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen profit-, non-profit- en overheidsorganisaties (klassikaal en/of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder
Marco-Schreurs

Marco Schreurs | HPO Insight

Marco-Schreurs

Marco Schreurs

Mr. HPO Insight

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Hij schreef de bestsellers Animal Firm, Een High Performance Organisatie … Wat is dat? en Feedforward in Leiderschap.

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Hij schreef de bestsellers Animal Firm, Een High Performance Organisatie … Wat is dat? en Feedforward in Leiderschap.

Als HPO-expert helpt Marco Schreurs teams en organisaties met inzichten en inspiratie. Door het verkrijgen van bewezen inzicht in de kwaliteiten en uitdagingen binnen een organisatie zorgt hij voor herkenning en erkenning van de verbeterpunten. Zowel bij managers als medewerkers. De inzichten en harde cijfers combineert Marco met aansprekende voorbeelden uit organisaties en het dierenrijk.

Marco is verantwoordelijk voor twee zeer succesvolle meetinstrumenten: het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Beide Managementboek Feedforward in Leiderschapinstrumenten geven inzicht in de aanwezige kwaliteiten bij managers en medewerkers, teams en organisaties. Met deze inzichten kunnen managers en medewerkers op een positieve en gefundeerde manier met elkaar te werken aan verbeteringen.

Marco Schreurs schreef de Nederlandse managementboeken Animal Firm - haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven en Een High Performance Organisatie ... Wat is dat?. Beide boeken werden bestsellers in Nederland. Recent heeft hij samen met Muriel Schrikkema het managementboek 'Feedforward in Leiderschap - Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren' geschreven.

Enkele quotes over Marco Schreurs

Marco Schreurs - Mr. HPO Insight

“Aan de hand van fascinerende verhalen uit het dierenrijk heeft Marco ons meegenomen over hoe je nu écht beter kan samenwerken en presteren. Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan zijn workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!”
Pascal Timmermans - Programma Manager Strategische Marketing & Online -TSS Pharmapartners

“Geweldig inspirerend! Mooi om te zien dat zowel wij als managers, maar ook onze medewerkers geïnspireerd werden in deze workshop. Marco weet met aansprekende voorbeelden de dialoog op gang te brengen.”
Johan Boersma, Head Analytical Development - Mylan

"We vonden het geweldig! De laagdrempelige manier van presenteren van jou vonden we heel prettig. We hebben een zeer vruchtbare middag gehad. Dank voor jou inbreng hierin."
Corné Grootenboer, Manager marketing Zorg - ‎Albeda College

Voor meer informatie of het maken van een afspraak met Marco Schreurs contact op: 035 – 603 70 07 of per e-mail: schreurs@hpocenter.com.

Wat is HPO Insight™

Met het HPO Insight™ verbeterinstrument kunt u snel en eenvoudig op gefundeerde manier de prestaties meten, verbeteren en vergelijken met sectorgenoten. De HPO Insight™ geeft focus op de kwaliteiten, Key Improvement Area’s en actiepunten voor uw team, afdeling en/of organisatie.

De HPO Insight™ is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk- en praktijkonderzoek zodat u de hoogste zekerheid heeft dat uw inspanningen ook daadwerkelijk succesvol zijn.

De HPO Insight™ software wordt o.a. gebruikt voor het inrichten en aanscherpen van het strategisch plan of verbeterplan, invullen van een leiderschapstraject, opstellen KPI’s, het inzichtelijk krijgen van de kwaliteit van management en medewerkers en als gefundeerde content voor een (MT) Workshop.

Klik hier voor de HPO Insight™ website!
Maatwerktraining Feedforward in Leiderschap

Maatwerktraining: Feedforward in Leiderschap

Samen ambities waarmaken

Samen ambities waarmaken en doelen écht realiseren

Kwalitatief goede gesprekken leren voeren

Kwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren

HPO Insight onderzoek en interactieve workshop

feedforward professional

gecertificeerd feedforward toepassen binnen je organisatie

HPO Insight

Masterclass High Performance Leiderschap

Heisessie of Heidag...wat maakt het tot een succes

Heisessie of Heidag…wat maakt het tot een succes? – 8 tips en ideeën

Download hier Animal Firm in PDF!

HPO Animal Firm (management) Team Workshop

Leiderschap in veranderingstrajecten

Leiderschap in veranderingstrajecten

Training voor HR afdelingen: De juiste HR ingangen om de performance te verbeteren

hands on ict - Hoe adem jij als leidinggevende zelf de doelen uit

Hoe adem jij als leidinggevende zelf de doelen uit?

positionering van een afdeling

Effectiever samenwerken aan de (nieuwe) team ambitie

HPO geeft Red Bull vleugels

HPO geeft Red Bull vleugel

dowload-Animal-firm-in-PDF

Animal Firm – Haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven!

Een High Performance Organisatie...Wat is dat?

Een High Performance Organisatie…Wat is dat?

Reacties van klanten

"We vonden het geweldig! De laagdrempelige manier van presenteren van jou vonden we heel prettig. We hebben een zeer vruchtbare middag gehad. Dank voor jou inbreng hierin."

Corné Grootenboer

Manager marketing Zorg at Albeda College

"Geweldig inspirerend! Mooi om te zien dat zowel wij als managers, maar ook onze medewerkers geïnspireerd werden in deze workshop. Marco weet met aansprekende voorbeelden de dialoog op gang te brengen."

Johan Boersma- Head Analytical Development at Mylan

"Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan zijn workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!"

Pascal Timmermans

Programma Manager Strategische Marketing & Online TSS Pharmapartners

Marco Schreurs

Grote en kleine profit, non-profit en overheidsorganisaties, (interne) adviseurs/consultant en brancheverenigingen over de hele wereld profiteren al jaren van het HPO Insight™ verbeterinstrument. Wilt u weten of de HPO Insight™ ook voor uw organisatie waardevol is om uw prestaties te meten en langdurig te verbeteren?

Neem contact op met Marco Schreurs