Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Esther Mollema

Esther Mollema is een expert, trainer en auteur (‘50% Meer Talent’ en ‘Succes in Veelvoud’) over rond Inclusie & Diversiteit. Esther geeft al jaren veel bezochte en hoog gewaardeerde trainingen, lezingen en masterclasses die door de zaal beoordeeld worden als bevlogen. Vol humor en met een uitdagende energie.

Als veelgevraagd spreker en trainer heeft Esther de wereld rondgereisd met haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit. Ze heeft een extra passie voor het helpen van mensen die vrouwelijk leiderschap willen stimuleren en die onze onbewuste vooroordelen (Mindbugs) positief willen beïnvloeden.

Esther is partner van het Professional Boards Forum (PBF) – bijeenkomsten waar getalenteerde vrouwelijke leidinggevenden in contact komen met bestuurders die invloed kunnen uitoefenen op de benoemingen. PBF is nu actief in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Noorwegen.

Daarnaast werkt Esther als adviseur voor middelgrote en grote organisaties om High Performance te bereiken en een cultuur van diversiteit en inclusie aan te wakkeren. Esther brengt inspiratie en kennis naar haar klanten, zodat ze op lange termijn innovatie en succes bereiken.

Esther Mollema spreekt met haar bevlogenheid en humor zowel managers als medewerkers aan. Het resultaat is een unieke mix die door het publiek wordt gewaardeerd, zowel in Nederland als in het buitenland.

TheNextWomen heeft Esther Mollema erkend als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Enkele quotes over Esther Mollema

 

“Terugkijkend op het afgelopen jaar realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau Esther Mollema ons heeft gegeven. Hoop dat ik weer een lezing kan volgen en van haar kan leren!”
Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

“Zoveel inzichten gekregen, op een leuke manier gebracht door zeer inspirerende vrouw.”
Jorien Soethout, Clustermanager Zorg Regioplan Beleidsonderzoek.

“Na twee keer als chairman deelgenomen te hebben, kan ik wel zeggen dat dit een perfect platform is voor vrouwen om eens in de keuken van een commissariaat te kijken.”
Marike van Lier Lels, commissarissen Reed Elsevier

Neem voor meer informatie over Esther Mollema contact op met Robert Smit (035 – 603 7979).

Mobiele versie afsluiten