(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder
Esther-Mollema

Esther Mollema | Mindbugs

Esther-Mollema

Esther Mollema

Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer heeft Esther de wereld rondgereisd met haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit. TheNextWomen heeft Esther erkend als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer heeft Esther de wereld rondgereisd met haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit. TheNextWomen heeft Esther erkend als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Esther Mollema is een expert, trainer en auteur ('50% Meer Talent' en 'Succes in Veelvoud') over rond Inclusie & Diversiteit. Esther geeft al jaren veel bezochte en hoog gewaardeerde trainingen, lezingen en masterclasses die door de zaal beoordeeld worden als bevlogen. Vol humor en met een uitdagende energie.

Als veelgevraagd spreker en trainer heeft Esther de wereld rondgereisd met haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit. Ze heeft een extra passie voor het helpen van mensen die vrouwelijk leiderschap willen stimuleren en die onze onbewuste vooroordelen (Mindbugs) positief willen beïnvloeden.

Esther Mollema - Mrs. Mindbugs

Esther is partner van het Professional Boards Forum (PBF) - bijeenkomsten waar getalenteerde vrouwelijke leidinggevenden in contact komen met bestuurders die invloed kunnen uitoefenen op de benoemingen. PBF is nu actief in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Noorwegen.

Daarnaast werkt Esther als adviseur voor middelgrote en grote organisaties om High Performance te bereiken en een cultuur van diversiteit en inclusie aan te wakkeren. Esther brengt inspiratie en kennis naar haar klanten, zodat ze op lange termijn innovatie en succes bereiken.

Esther Mollema spreekt met haar bevlogenheid en humor zowel managers als medewerkers aan. Het resultaat is een unieke mix die door het publiek wordt gewaardeerd, zowel in Nederland als in het buitenland.

TheNextWomen heeft Esther Mollema erkend als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Enkele quotes over Esther Mollema

 

“Terugkijkend op het afgelopen jaar realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau Esther Mollema ons heeft gegeven. Hoop dat ik weer een lezing kan volgen en van haar kan leren!”
Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

“Zoveel inzichten gekregen, op een leuke manier gebracht door zeer inspirerende vrouw.”
Jorien Soethout, Clustermanager Zorg Regioplan Beleidsonderzoek.

“Na twee keer als chairman deelgenomen te hebben, kan ik wel zeggen dat dit een perfect platform is voor vrouwen om eens in de keuken van een commissariaat te kijken.”
Marike van Lier Lels, commissarissen Reed Elsevier

Neem voor meer informatie over Esther Mollema contact op met Robert Smit (035 - 603 7979).

Wat zijn Mindbugs

Waarom kost het organisaties zoveel moeite om diversiteit te realiseren? Het is algemeen erkend en wetenschappelijk bewezen dat diversiteit in teams, met name in managementteams, leidt tot betere beslissingen en groei van de organisatie. Diversiteit in culturele achtergrond, sekse of leeftijd. Het antwoord ligt in onze Mindbugs.

Onbewust zit ons brein vol met overtuigingen en onbewuste vooroordelen. Op het werk spelen Mindbugs een belangrijke rol. Ze blokkeren het creëren van een echt diverse organisatie. En daarmee blokkeren ze beslissingen die leiden tot betere resultaten!

Meer op mindbugstest.nl
Maatwerktrainingen: Verankerd in praktijk en resultaat

Maatwerktrainingen: Verankerd in praktijk en resultaat

Online Unconcious Bias training: Begrijpen & Aanpakken van onbedoelde vooroordelen in organisaties

Domineren kun je Leren met Julia Wouters

Masterclass Inclusief Leiderschap: Een goede manager voor al je medewerkers

mindbugs test

Mindbugs Workshop

HPO Insight

Masterclass High Performance Leiderschap

Genderdiversiteit

Genderdiversiteit in organisaties

 diversiteit en inclusie programma

2-daagse Female Leadership (Vrouwelijk Leiderschap) training met Esther Mollema

Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond gender

Vrouwelijk Leiderschap Workshops

AMBASSADEURSCONFERENTIE – Goede leiders garant voor goed presterende teams

Puck-Bossert-diversiteitsbeleid-is-een-kwestie-van-doen-MN-logo

Diversiteitsbeleid is een kwestie van doen – interview Puck Bossert (MN)

iedereen heeft last van mindbugs

Meerderheid UU’ers wil onbewust een man als baas

Succes dwing je af: het verhaal van EY

Succes dwing je af: het verhaal van EY

Leiderschap door zelfinzicht

Leiderschap door zelfinzicht

Vrouwelijk Leiderschap bij VU Amsterdam

Gericht diversiteitsbeleid brengt VU Amsterdam op weg naar 30 procent vrouwelijke hoogleraren

Royal HaskoningDHV: werkt aan diversiteit in teams

Royal HaskoningDHV: werkt aan diversiteit in teams

Bewustwording rond diversiteit bij Ernst & Young (EY)

diversiteitsprogramma

Veelzijdige diversiteitsprogramma bij ING ook internationaal

Workshop Ambassadeurs Diversiteit bij TU Eindhoven

Workshop Ambassadeurs Diversiteit bij TU Eindhoven

Philips Lighting

Philips Lighting: Diversity and Inclusion – Meer diversiteit, meer kracht

Succes in Veelvoud - Esther Mollema (Direction)

Succes in Veelvoud

Inclusief werven, selecteren en schrijven

Inclusief Werven, Selecteren en Schrijven (2e editie)

Reacties van klanten

“Esther inspireert om de dialoog aan te gaan rond genderdiversiteit en mindbugs!”

Carolien Reinink, ASR

“De workshop rond is een concreet en goed onderbouwd verhaal. Iedere manager zou dit verhaal moeten horen.”

Paul Brinker, Group Finance ING

"Je ziet bij die training heel goed dat mensen in traditionele patronen denken. Uit de mindbugstest bleek bijvoorbeeld dat ikzelf ook een lichte voorkeur voor mannelijk leiderschap heb en dat ik ook vooroordelen heb over vrouwen die niet zouden kunnen autorijden."

Alma Krug, programmamanager diversiteit bij Heijmans

Esther Mollema

Het begint allemaal bij het herkennen en erkennen van onze Mindbugs. Hoe kun je zelf met Mindbugs aan de slag om jouw team, afdeling en organisatie te versterken?

Neem contact op met Esther Mollema