nlNederlands

Artikel

Succes begint met zelfcompassie

Lees verder

Case

Philips Lighting: Diversity and Inclusion – Meer diversiteit, meer kracht

Lees verder
Philips Lighting

Case

Wageningen UR met Direction op Leiderschapsexpeditie

Lees verder
Een zeer geslaagde slotmodule van de Wageningen UR Leiderschapsexpeditie

eCourse Vrouwelijk Leiderschap

Duizenden vrouwen hebben de training Female Leadership van Esther Mollema doorlopen. Om deze training toegankelijk te maken voor nog meer ambitieuze vrouwen is deze interactieve eCourse gemaakt.

Deze eCourse rond vrouwelijk leiderschap is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zakelijke en persoonlijke ambities nog meer vorm te geven.

Je hebt je loopbaan redelijk op orde en je wilt verder groeien. Maar je realiseert je dat daar meer voor nodig is dan het hebben van de juiste opleiding en hard werken. Om meer grip en focus op je loopbaan te krijgen, is het belangrijk om je ambities en je rol in de organisatie in kaart te brengen.

Tijdens deze eCourse krijg je de tools hiervoor aangereikt en ga je van afstand naar jezelf kijken en ontdekken wat je sterk maakt. Je krijgt scherp inzicht in je doelen en ambities en hoe je deze kenbaar maakt. Je gaat bepalen of en welke van de negen valkuilen voor vrouwen ook voor jou gelden. Je krijgt in ruim 2 uur aan video’s (aangevuld met huiswerkopdrachten) handvatten om je doelen te bereiken, gebruikmakend van je sterke kanten als vrouw. En je leert de ’regels van het spel’ binnen organisaties.

Onderwerpen die aan bod komen in de eCourse Vrouwelijk Leiderschap:

Ga nu naar onze Moodle website voor meer informatie of direct te starten! Neem contact op met Marco Schreurs (T 035-6037979) voor meer mogelijkheden met onze eCourses!