nlNederlands

Case

Bewustwording rond diversiteit bij Ernst & Young (EY)

Lees verder
Bewustwordingsprogramma’s rond diversiteit bij Ernst & Young (EY)

Maatwerk training

Aansluiten op de drijfveren van anderen

Lees verder
drijfveren

Case

NWO Case: Een onbewuste voorkeur voor mannelijk leiderschap?

Lees verder
mannelijk leiderschap

eCourse Drijfveren

Wil je beter leren samenwerken met je collega’s? Elkaar echt leren kennen? Beter leren afstemmen op elkaars drijfveren? En zo beter effectiever communiceren en daarmee beter presteren?

Of heb je mogelijk al een drijfverenprofiel, zoals:

Volg dan de eCourse Drijfveren!

eCourse Drijfveren – Effectief samenwerken met mensen die anders zijn dan jij

Wanneer je kunt inschatten hoe jijzelf en iemand anders gedreven wordt, kun je je gedrag daarop aanpassen. Hierdoor verloopt de communicatie makkelijker en heb je een grotere kans dat de ander je boodschap ook echt hoort. Door dus niet de inhoud van je boodschap aan te passen, maar alleen de wijze waarop je de boodschap brengt, word je succesvoller.

In deze eCourse Drijfveren kijken we in 20 video’s (in totaal 2 uur) naar waar elke drijfveer voor staat en hoe zich dat uit in gedrag. Naast het gebruik van video’s om de diverse drijfveren te ontdekken, geeft Muriel Schrikkema een algemene inzage in welke drijfveren horen bij mensen die zich anders gedragen dan jij. En aan welk gedrag kun je de specifieke drijfveren herkennen. De modules bevatten video’s met korte huiswerkopdrachten.

Ga nu naar onze Moodle website voor meer informatie of direct te starten! Neem contact op met Marco Schreurs (T 035-6037979) voor meer mogelijkheden met onze eCourses!