Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

‘Echtheid, verbinding en durf’, Wilma de Bruijn directeur Achmea Academy

Wilma de Bruijn, directeur Achmea Academy

Toen ik vorig jaar als spreker optrad op het pensioencongres van Achmea heb ik een zeer interessant gesprek gehad met Wilma de Bruijn, directeur van de Achmea Academy insuring knowledge. Echtheid, verbinding en durf, zijn voor Wilma de basisbestanddelen om werkelijk het verschil te maken. Én dit is ook waar wij als Direction sterk in geloven.

Ik wil dan ook graag een zeer interessant interview met Wilma in het Verzekeringsmagazine VVP met jullie delen, waarin zij uitgebreid ingaat op ‘Echtheid, verbinding en durf’:. Een veelzeggende quote van haar in dit interview is: “Als je werkelijk iets wilt bereiken, zul je er voor moeten gaan, ongeacht de beren op de weg. Vallen doen we allemaal. Opstaan is de kunst. Dat vraagt de bereidheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan.”

Wilma is namelijk een inspirator en visionair die constant bezig is te bedenken hoe het beter kan. Als directeur van de Achmea Academy spreekt ze maar al te graag over het door de Academy uitgegeven boek ‘Passie voor je vak’, waarin onderzoek is gedaan naar High Potential Individuals. Kortom een bijzondere vrouw en dus de moeite waard om dit artikel te lezen.

Esther Mollema

 

Mobiele versie afsluiten