(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Download gratis onze HPO en D&I eBoeken

Veel van onze eBoeken en publicaties geven wij gratis weg aan onze relaties. Op deze pagina kunt u verschillende inspirerende eBoeken kosteloos downloaden:

Van functionerings- naar feedforward-gesprek
Bouw aan een continue feedforwardcultuur, waarin iedereen bijdraagt vanuit eigen kwaliteiten!

Animal Firmdownload Animal Firm gratis
Haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven! Download op deze pagina één van de meest succesvolle Nederlandse managementboeken: Animal Firm!

50% meer talentdownload gratis 50 procent meer talent in PDF
Zo scoor je met vrouwen! In het boek ontdek je o.a. hoe je als organisatie vrouwelijk talent beter benut. Hoe jouw rol als leider doorslaggevend is. Hoe je als manager het beste uit je team haalt.

Inclusief Werven, Selecteren en Schrijven (2e editie)Inclusief werven, selecteren en schrijven
Waar vind je divers talent, en nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat zij voor jouw organisatie kiezen? Met deze gids biedt Direction jou de handvatten die je nodig hebt bij het vinden van meer vrouwen voor jouw organisatie.

Een High Performance Organisatie… Wat is dat?Download Een HPO...wat is dat? gratis
Een High Performance Organisatie, of HPO, is eigenlijk niets anders dan een inspirerende, motiverende en uitdagende organisatie om bij te werken of om klant van te zijn. Laat je inspireren door de 35 kenmerken, inspirerende quotes en voorbeelden uit de praktijk!

Wilt u meer informatie over onze reguliere- en maatwerkprogramma’s? Of wilt u in contact komen met één van onze experts? Neem dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037979).