Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Download gratis onze eBoeken

download gratis eboeken

Veel van onze eBoeken en publicaties geven wij gratis weg aan onze relaties. Op deze pagina kunt u verschillende inspirerende eBoeken kosteloos downloaden:

Animal Firm
Haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven! Download op deze pagina één van de meest succesvolle Nederlandse managementboeken: Animal Firm!

50% meer talent
Zo scoor je met vrouwen! In het boek ontdek je o.a. hoe je als organisatie vrouwelijk talent beter benut. Hoe jouw rol als leider doorslaggevend is. Hoe je als manager het beste uit je team haalt.

Inclusief Werven & Selecteren
Waar vind je divers talent, en nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat zij voor jouw organisatie kiezen? Met deze gids biedt Direction jou de handvatten die je nodig hebt bij het vinden van meer vrouwen voor jouw organisatie.

Een High Performance Organisatie… Wat is dat?
Een High Performance Organisatie, of HPO, is eigenlijk niets anders dan een inspirerende, motiverende en uitdagende organisatie om bij te werken of om klant van te zijn. Laat je inspireren door de 35 kenmerken, inspirerende quotes en voorbeelden uit de praktijk!

Wilt u meer informatie over onze reguliere- en maatwerkprogramma’s? Of wilt u in contact komen met één van onze experts? Neem dan contact op met Sanne Ockhuijsen (T. 035-6037979).

Mobiele versie afsluiten