(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Download gratis onze e-Boeken!

Naast het verzorgen van trainingen hebben we nog een grote passie: schrijven. Veel van onze boeken (waaronder ‘feedforward in leiderschap‘, ‘Succes in Veelvoud‘ en ‘Hoe bouw je een High Performance Organisatie‘) zijn een bestseller en zijn te koop op o.a. managementboek.nl. Hieronder enkele van onze e-boeken die je ter inspiratie gratis kunt downloaden.

Inclusief werven, selecteren en schrijven

Waar vind je divers talent, en nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat zij voor jouw organisatie kiezen? Met deze gids biedt Direction jou de handvatten die je nodig hebt bij het vinden van meer vrouwen voor jouw organisatie.

Download het e-boek hier


download-50-procent-meer-talent-gratis-in-PDF

De afgelopen jaren was het eerste boek van Esther Mollema een groot succes. Het stond wekenlang in de top 100 van Managementboek.nl en op de longlist voor Managementboek van het jaar. In het boek ontdek je o.a. Hoe je als organisatie vrouwelijk talent beter benut; Hoe jouw rol als leider doorslaggevend is en Hoe een High Performance Organisatie profiteert van diversiteit.

Download het e-boek hier


Van-functioneringsgesprek-naar-feedforward-gesprek-2

De zes stappen om van functioneringsgesprekken te groeien naar feedforward-gesprekken beschrijven wij in deze publicatie. We bespreken waarom onze hersenen ‘blij’ worden van feedforward. Ook geven we je inzicht in de wetenschappelijk gevalideerde kwaliteiten waarmee je positieve feedforward-gesprekken kan verdiepen. We hopen hiermee ook jou en je collega’s te inspireren om feedforward-gesprekken te gaan voeren binnen jouw organisatie(-onderdeel).

Download het e-boek hier


Een High Performance Organisatie...Wat is dat?

Een High Performance Organisatie, wat is dat nu weer? Weer een nieuw project?

Nee, dat is het niet. Een High Performance Organisatie, of HPO, is eigenlijk niets anders dan een inspirerende, motiverende en
uitdagende organisatie om bij te werken of om klant van te zijn.

Laat je inspireren door de 35 kenmerken, inspirerende quotes en voorbeelden uit de praktijk!

Download het e-boek hier


HPO FACTOR5

Download het HPO-magazine FACTOR 5. Het magazine zit vol met echte verhalen van leiders die met hun organisatie werken aan beter presteren. We hebben er met veel plezier aan gewerkt: wat zijn er al veel mensen op zo veel goede manieren bezig met HPO!

Download het e-magazine hier


dowload-Animal-firm-in-PDF

De Animal Firm is de glansrijke tegenhanger van Orwells klassieker de Animal Farm. Op een inspirerende manier laten de auteurs zien hoe gedrag uit de dierenwereld kan worden ingezet om een high performance team en organisatie te creëren.

Download het e-boek hier


André de Waal ontdekte en analyseerde op wetenschappelijke wijze wat er aantoonbaar toe doet in iedere soort organisatie, wereldwijd, in alle sectoren. Hoe bouw je een High Performance Organisatie? beschrijft het bewezen HPO-raamwerk dat bestaat uit de vijf universele factoren waar u op moet focussen om uw organisatie te veranderen in een High Performance Organization (HPO).

Download gratis hoofdstuk 1 en 2 (75 pagina’s)


In dit gratis eBoekje is o.a. opgenomen alles over High Performance wijnmakers, advies van smaakprofessor Peter Klosse (Echoput), informatie over prestatieverbetering en High Performance Organisaties en een WijnWiki met duidelijke uitleg bij meer dan 250 wijntermen.

Download het e-boek hier


Het blijkt dat de Nederlandse overheid hoger dan de internationale publieke sector scoort op ‘openheid en actiegerichtheid’, maar juist lager op ‘continu verbeteren’. De houding binnen de Nederlandse overheidsorganisaties om kennis uit te wisselen en van elkaar te leren, fouten te mogen maken en open te staan voor veranderingen leidt klaarblijkelijk nog niet tot succesvol continu verbeteren van de organisatie. De vraag is: hoe komt dit en wat kan eraan gedaan worden?

In dit witboek (67 pagina’s) doen wij een onderbouwde poging om dit vraagstuk te ‘kraken’.


Muriel Schrikkema

https://www.leiderschapontwikkelen.nl/direction-in-leadership/high-performance-leiderschapFeedforward tijdens persoonlijke- en teamontwikkeling

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken en reflecteren: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Neem contact op met Muriel Schrikkema