(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Visie op leiderschap

Leiderschap is te leren!

Succesvol leiderschap van vandaag vraagt veelal om eigenschappen en vaardigheden die we op school niet leerden. Enkele kenmerken van succesvol leiderschap zijn:

Direction werkt met haar klanten op alle niveaus (individuen, afdelingen en organisaties) aan het succesvol trainen en coachen van authentieke leiders.

Onze lange termijn gerichtheid

Voor het leveren van topprestaties is lange tijd van oefening en coaching nodig. Dat bereik je niet in één dag. Tijdens de reis naar verbetering versterken wij leiders en teams middels middagseminars, trainingen, masterclasses, leiderschapreizen, coaching en de feedforward analyse™ graag voor de lange termijn.

Wij kijken naar samenhang

Visie op leiderschap: High Performance OrganisationWij zoeken naar de samenhang met reeds bestaande initiatieven binnen een organisatie. Zo zijn alle initiatieven met elkaar verbonden onder de kapstok van verbetering en/of verandering. Direction zoekt dan ook altijd de structurele interactie tussen individuele ontwikkeling en organisatieontwikkeling. De programma’s zijn toegespitst op de succesfactoren van High Performance Organisaties (kijk op de website van ons HPO Center voor meer informatie over het HPO-gedachtegoed). Dit geeft de zekerheid dat onze programma’s daadwerkelijk bijdragen aan het langetermijn succes van uw organisatie.

Wij gaan snel tot resultaatgerichte actie over

Geen ellenlange en onnodige theoretische verkenningen. Wij ondersteunen een organisatie om via resultaatgerichte acties de eerste concrete resultaten te boeken en zo draagvlak te creëren voor de toekomst.

Wij zoeken altijd de best passende expert

Samen met een uitgebreid netwerk van experts geven we invulling aan leiderschap- en teamontwikkeling binnen diverse (inter)nationale profit en non-profit organisaties.

Intensieve programma’s op bijzondere locaties

We werken op bijzondere locaties, die bijdragen aan de beleving en ervaring. Hier ontstaat bewustwording en kan je veilig experimenteren met nieuwe vormen van omgaan met elkaar. Dit doen wij samen met betrokken experts vanuit verschillende disciplines.

Contact

Voor extra informatie over onze visie op leiderschap en de mogelijkheden voor uw organisatie, kunt u contact opnemen met Muriel Schrikkema.