(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Leiderschapstrajecten

LeiderschapstrajectenDe vraag van de organisatie staat bij Direction in de High Performance Leiderschapstrajecten centraal. Het ontwikkelen van leiderschapstrajecten is maatwerk. We doorlopen het leiderschapstraject samen met u en uw organisatie. De strategische doelstellingen van uw organisatie vormen de basis, getoetst aan de succesfactoren van High Performance Organisaties. Dit geeft de zekerheid dat onze leiderschapstrajecten daadwerkelijk bijdragen aan het langetermijnsucces van uw organisatie.

Elke organisatie moet blijvend in beweging zijn om flexibel in te kunnen spelen op voortdurende veranderingen in de steeds complexer wordende omgeving. Het in samenhang ontwikkelen van medewerkers én organisatie is noodzakelijk. En leiderschapstrajecten zijn meer dan de optelsom van individuele ontwikkelprogramma’s. Verbeteren van een organisatie is veel meer een continu proces dan een incidentele gebeurtenis.

We ontwikkelen leiderschapstrajecten voor veel onderwijs, non-profit en profit organisaties, waaronder:

Geen gedwongen winkelnering. Wij werken intensief samen met ons netwerk van inspirerende trainers, professoren en praktijkexperts. Door onze aanpak bent u altijd zeker van kwalitatief hoogstaande en praktijkgerichte leiderschapstrajecten, met alleen de beste trainers en experts.

Klik hier voor nog meer cases van Leiderschapstrajecten!

Neem voor meer informatie over de leiderschapstrajecten van Direction contact op met Muriel Schrikkema, 035 603 7979.