nlNederlands

Artikel

Een zeer geslaagde slotmodule van de Wageningen UR Leiderschapsexpeditie

Lees verder
Een zeer geslaagde slotmodule van de Wageningen UR Leiderschapsexpeditie

Artikel

Meer eigenaarschap tonen!

Lees verder
ASR leiderschap expeditie

Maatwerk training

Genderdiversiteit in organisaties

Lees verder
Genderdiversiteit

Individuele coaching

Wat kan individuele coaching voor u doen?

individuele-coachingIndividuele coaching helpt structuur en inzicht te geven in ambities, wensen, doelen, maar ook ongenoegens, conflicten en problemen. Met als resultaat groei in uw persoonlijke ontwikkeling. Individuele coaching houdt niet in dat de coach uw problemen voor u oplost maar samen met u ‘materiaal’ verzamelt, zodat u uw persoonlijke ontwikkeling beter kunt sturen. Bewustwording is de hefboom van verandering. Door individuele coaching begeleiden wij u naar  persoonlijke reflectie en daarmee persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier een interview met coach cliënt Floor den Besten.

Onderwerpen die centraal kunnen staan bij individuele coaching:

Muriel Schrikkema is oprichter van de Direction en grondlegger van de foundation ‘Finding Your Voice’.

Wilt u meer informatie over individuele coaching, neem dan contact op met Muriel Schrikkema.

Referenties Coaching

“Je hebt me mijn vader teruggegeven. Ik voel me weer heel en dat is een heel fijn gevoel. Men ziet dat ik weer straal.”
Medewerker van gemeente Doetinchem

“Thank you Muriel, I believe that I am on the right way and I often think about our sessions, I believe that they helped me a lot in the process.”
Natasha, ING Commercial Banking

“It was a great pleasure to work with Muriel in my coaching sessions. I am glad I chose her approach, a more psychological look at personal behaviour. I have gained greater insight in how and why I react to certain situations in my private and working life the way I do.  This helps me enormously to approach those situations when they present themselves (including conflict situations) in a more detached way. I feel calmer and happier and more able to take my space and assert myself. A great feeling!”
Beatrice Petit, ING Bank

“Door het coachtraject met Muriel heb ik geleerd meer strategie te bepalen in het aansturen van mijn team en daar passende tactieken bij te kiezen, in plaats van een tactiek per situatie. Muriel is een warme, aardige coach, doch scherp en heel duidelijk. Ik heb geleerd om het verschil in eigenschappen van het team en mijzelf te begrijpen en hanteren zonder mezelf geweld aan te doen. Het was voor mij een zeer waardevol traject.”
Esther van den Heuvel, VRU (Veiligheidsregio Utrecht) 

“Muriel is zeer effectief geweest in het raken van de kern. Voor mij was de kern: Spreek je wensen, ambities en randvoorwaarden uit. Volg je hart en ontplooi. Bedankt voor het inzicht in het hier en nu. Het is spannend dit avontuur, maar wel lekker dat ik weer mijn eigen geluk nastreef.”
Monique Schriever

Enorm bedankt voor je persoonlijke manier van benaderen, het feilloos de vinger op de zere plek kunnen leggen en vanuit respect en veiligheid inzicht te bieden, te inspireren om, al dan niet samen, de stappen te zetten. Ik heb veel geleerd en je hebt me geholpen om in mijn kracht te staan, zowel in werk als privé! Dank!!!”
Monique van Rooyen, DST Experience Communicatie

“Ik heb mijn coaching gesprekken met Muriel als zeer leerzaam ervaren. Groot compliment hoe aandachtig zij luistert en mij heeft geholpen om me verder te ontwikkelen als leider.”
Maurice van Muiden – Bedrijfsleider Casino Diamond Palace