(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

High Performance Leiderschap

Welke afwegingen horen bij High Performance Leiderschap Hoe balanceert een HPO-leider iedere dag maar weer tussen resultaat en inspiratie, tussen ‘push and pull’ of tussen actie en ontspanning? De eisen die aan High Performance Leiderschap worden gesteld, sluiten naadloos aan bij het gedachtegoed van HPO (High Performance Organisaties). Ieder vanuit zijn/haar eigen expertise werken Esther Mollema (Mrs. Mindbugs), Muriel Schrikkema (Mrs. Feedforward) en Marco Schreurs (Mr. HPO Insight) aan het bouwen van High Performance Leiders, Teams en Organisaties. 

https://www.leiderschapontwikkelen.nl/direction-in-leadership/high-performance-leiderschap

Kennis delen
In ons dagelijks werk is er onderling veel contact maar meestal over het afhandelen van praktische zaken. Zelden vinden we de tijd om elkaar te inspireren of om uitgebreid de toekomstige werktaken en ontwikkelingen te bespreken en onze rollen daarin te ontdekken. We weten uit ervaring dat dit de onderlinge relatie nog sterker zal maken maar we vinden er de tijd en omgeving niet voor. Want het zijn juist de onderlinge verbanden die leidinggevenden sterker maken. Goede kwaliteit van het management is dan ook de belangrijkste pijler van het HPO-gedachtegoed, waarbij uitwisseling van kennis en ervaring een essentieel zijn. Een sterk management is onmisbaar om de organisatie te laten bloeien en te verbeteren.

HPO Insight

Commitment
Het ontwikkelen van High Performance Leiderschap gaat niet vanzelf. De directie en de leidinggevenden moeten het verschil willen maken en dit laten zien. Zij dienen voorbeeldgedrag te vertonen en anderen aan te zetten tot het gewenste gedrag. Alle leidinggevenden zullen zelf in de spiegel moeten kijken naar hun eigen gedrag en verantwoordelijkheid moeten nemen om verandering mogelijk te maken.

High Performance Leiderschap gebaseerd op het HPO-gedachtegoed van het HPO Center

HPO bijeenkomsten
Het HPO-gedachtegoed van Direction’s HPO Center geeft invulling aan de thema’s van management development (MD) en leiderschapsprogramma’s en vormt daarmee een krachtige basis en gedragen visie. Op basis van de HPO resultaten van uw organisatie, worden de thema’s van de bijeenkomsten specifiek voor uw organisatie gekozen en in modules uitontwikkeld. Elke bijeenkomst start met een korte introductie en een koppeling naar HPO, de aansluitende thema’s en de voorbeelden die uit de analyse en voorgesprekken naar voren zijn gekomen. Verschillende HPO-aspecten die van belang zijn, zullen in relatie worden gebracht met de thema’s van de bijeenkomst.

Voorbeelden van High Performance Leiderschap Programma’s

Wilt u ook dat uw managers en medewerkers High Performance Leiderschap laten zien? Neemt u dan voor meer informatie of het maken van een afspraak, contact op met Muriel Schrikkema, 035 603 7979.