(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Diversiteitsmanagement is maatwerk

Het ondersteunen van diversiteitsmanagement binnen organisaties staat bij ‘Direction in Diversity’ centraal. Want het ontwikkelen en verbeteren van diversiteitsmanagement is maatwerk. Esther Mollema begeleidt en adviseert veel profit en non-profit organisaties (waaronder Heijmans, EY, ING, NWO, Universiteit Utrecht, ABN AMRO Bank, Saint Gobain, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Gasunie, AMC, Wintershall en Philips Lighting) rond diversiteitsmanagement. Haar sessies over mindbugs, gender awareness en female leadership zijn bij veel organisaties bekende begrippen geworden.

diversiteitsmanagementEsther: “Ik realiseerde me een aantal jaar geleden, dat als we op dezelfde voet doorgaan, vrouwen telkens weer met dezelfde issues te maken krijgen in hun loopbaan en leven. Daardoor kunnen te weinig vrouwen echt in hun loopbaan groeien en organisaties beter maken. Zonder meer inzicht hierin wordt dat tijdens mijn werkende leven niet opgelost. Dat kan ik gewoon niet accepteren, daar wil ik iets aan doen. Daarnaast heb ik als directeur van Direction en het HPO Center dagelijks veel contact met beslissers binnen Nederlandse organisaties. Dat zijn nu nog vooral veel mannen. Ook zij zijn het met me eens dat organisaties er beter van worden als de belangrijke beslissingen in bedrijven niet meer alleen door mannen worden genomen. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat de aandeelhouderswaarde van bedrijven groter wordt naarmate meer vrouwen op belangrijke posities zitten.”

Een greep uit onze maatwerkprogramma’s die diversiteitsmanagement ondersteunen en verbeteren:

Door de aanpak van Esther Mollema en haar collega-trainers bent u altijd zeker van resultaat.

Neem voor meer informatie contact op met Esther Mollema, 035 603 7979.

Klik hier voor nog meer maatwerktrajecten