(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Mindbugs

Diversiteit in leiderschap binnen organisaties kan een krachtig concurrentievoordeel opleveren. Diverse teams zijn succesvoller en ze halen betere resultaten dan homogene teams. Maar waarom kost het organisaties zoveel moeite om diversiteit in leiderschap te realiseren? We kiezen toch allemaal de beste mensen in onze teams! Het antwoord is verrassend. Nee, dat doen we niet. Mindbugs maken dat we niet in eerste instantie kiezen voor de beste mensen, maar een onbewuste voorkeur hebben voor mensen die op ons lijken.

Klik hier voor onze nieuwe Mindbugstest website!

Esther Mollema: “Mindbugs spelen een grote rol bij het inrichten van de diversiteit. Want één van de geheimen van een succesvolle organisatie is het creëren van een werkomgeving waarin mensen op een goede, eerlijke en constructieve manier een dialoog met elkaar kunnen aangaan. Dus openheid en gelijkwaardigheid. Hoe diverser de teamsamenstelling is, hoe robuuster de dialoog binnen de organisatie zal zijn. Om die reden zou ik iedereen aanraden de Mindbugstest te doen.”

“Ik heb enorm genoten van de workshop Mindbugs. Niet omdat de inzichten zo nieuw voor me waren, maar meer omdat ik erg onder de indruk was van hoe impactvol die inzichten en mindbugs voor het voetlicht werden gebracht.”
Hetty Fenton, kantoordirecteur Everheds Faasen, advocaten en notarissen

“In deze training werd duidelijk dat we bij het nemen van beslissingen beïnvloed worden door ‘mindbugs’, onbewuste vooroordelen en stereotypen. Een mindbug zou kunnen zijn: vrouwen kunnen niet goed leidinggeven. Als je deze mindbugs eenmaal hebt blootgelegd, wordt het mogelijk om hier met gerichte oefeningen wat aan te doen zodat ze je niet meer in de weg staan.”
Ruud Gal, voormalig Director Innovation Strategy Philips Lighting

“Enorm veel positieve reactie gekregen over awareness training. Raad van Bestuur vond de training echt heel goed. Energiek, goed onderbouwd, met humor maar met ook veel kracht. Ze hebben besloten alle managers te gaan trainen!”
Alma Krug, diversiteitsmanager Heijmans

Enkele Mindbugs cases binnen Nederlandse organisaties

“Iedereen zou de mindbugs van zijn organisatie moeten kennen, omdat hier de sleutel ligt om de organisatie echt en blijvend beter te maken!”
Tamara Breevoort, ASR

Wij bieden de testen in twee verschillende varianten aan:

De individuele Mindbugstest (NL en UK)

  • De rapportage word je direct na afloop per mail toegezonden. Hierin staat je Mindbugsscore op het gebied van leiderschap en gender en je bewuste tegenover je onbewuste mening. Naast deze resultaten ontvang je Mindbugstevens extra informatie en advies over hoe je Mindbugs kunt managen. Gezien de exclusiviteit van deze test en de uiterst gedetailleerde rapportage vragen wij hiervoor een bijdrage in de kosten. Neem voor meer informatie of specifieke vragen, contact op met Robert Smit (T. 035-6037979).

De Mindbugstest groepstest (NL en UK)

  • De groepstest. Dit betreft een maatwerkvariant waarbij de uitkomsten tijdens een terugkoppelingsworkshop op zowel persoonlijk- , team- of organisatieniveau worden teruggegeven. Op deze manier maken wij inzichtelijk hoe de stand van zaken nu is en formuleren we gezamenlijk concrete vervolgstappen om zo de inzetbaarheid van diversiteit verder uit te bouwen.

De test geeft uw persoonlijke onbewuste voorkeuren aan die gebruikt kunnen worden om enerzijds de eigen gedachten rond mindbugs te vormen. Anderzijds om binnen organisaties de juiste teams samen te stellen die de diversiteit bevorderen.

Voor uitgebreide informatie over de Mindbugstest en onze Mindbugs workshops, kun je contact opnemen met Robert Smit, 035 603 7979.