(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

De meetlat

De meetlat van Direction kent verschillende methodieken die wetenschappelijk en in de praktijk zijn bewezen:

FEEDFORWARD ANALYSE™ – ÉCHT BENUTTEN VAN KWALITEITEN

(individueel, afdeling/team of organisatieniveau)

Feedforward in Leiderschap

De feedforward analyse™ gaat op zoek naar jouw individuele kwaliteiten en die van je collega’s. De analyse helpt je bepalen wanneer jij de grootste toegevoegde waarde voor je organisatie(-onderdeel) brengt. De feedforward analyse™ wordt o.a. ingezet voor:

Veel profit, non-profit en overheidsorganisaties (waaronder ABN Amro, RTL Nederlandgemeente Maastricht, Universiteit Utrecht, Royal FloraHollandRijksdienst voor Ondernemend Nederland, Raad voor de Rechtspraak, WonenBreburg, Staatsbosbeheer, UMC Utrecht, GasunieHands On ICTWageningen UR en Blick op onderwijs) verbeteren individuele – en teamprestaties met de feedforward analyse™.

Neem voor meer informatie over de feedforward analyse™ of certificering kunt u contact opnemen met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs (T. 035-6037979). Bezoek ook onze aparte feedforward website via deze link.


HPO-diagnose & HPO-LEIDERSCHAPSTRAJECT (ORGANISATIENIVEAU)

HPO-Diagnose Meetlat

Samen met Direction’s HPO Center brengen wij de sterke en zwakke punten binnen uw organisatie in kaart. Het HPO-diagnose is op basis van tien jaar wetenschappelijk- en praktijk onderzoek van dr. André de Waal naar de succesfactoren van High Performance Organisaties opgezet. Samen met het HPO Center ontwikkelen wij op basis van HPO leiderschapstrajecten voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties in Nederland.

Al meer dan 1.700 organisaties (MKB, multinationals, familiebedrijven, overheden, etc.) in 50 landen werken aan het verbeteren van de prestaties met behulp van de HPO-meetlat. O.a. de HPO-leiderschapstrajecten van Beweging 3.0NCCWRed Bull Nederland en Wageningen UR zijn beschreven op onze site.

Heeft u vragen over het HPO Center of de HPO-diagnose? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037979).


MINDBUGSTEST – GENDER / LEIDERSCHAP OF VOORNAAM / LEIDERSCHAP

mindbugs test

De uitkomsten worden tijdens een terugkoppelingsworkshop op zowel persoonlijk- , team- of organisatieniveau teruggegeven. Op deze manier maken wij inzichtelijk hoe de stand van zaken nu is rond je persoonlijke onbewuste voorkeuren rond leiderschap en gender, maar formuleren we ook gezamenlijk concrete vervolgstappen om zo de inzetbaarheid van diversiteit verder uit te bouwen binnen jouw team/afdeling en/of organisatie.

Al meer dan 7.500 medewerkers, managers en bestuurders hebben deelgenomen aan de Mindbugstest. Individueel, maar ook veel organisaties, zoals Royal HaskoningDHV, Gasunie, UMC UtrechtING, ABN AMRO Bank, Rijkswaterstaat, Philips Lighting, Gemeente Heemskerk, EY, AMC, VU Amsterdam, Schiphol, gemeente Enschede en NWO hebben zich langs de Mindbugs meetlat gelegd.

Neem voor meer informatie over de Mindbugstest contact op met Robert Smit (T. 035-6037979) of ga naar onze mindbugs website.