Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

expert – feedforward analyse

Wat is de feedforward analyse™?

Als team of organisatie wil je ambities waarmaken, talenten aantrekken en behouden, de onderlinge samenwerking verbeteren, een positieve aanspreekcultuur creëren, werkgeluk verhogen, bouwen aan succesvolle en diverse teams en het volledige potentieel van managers en medewerkers benutten.

Wat je doel ook is, je streeft naar groei en ontwikkeling van individuen en teams binnen de organisatie om zo resultaten te verbeteren.

Op basis van individuele- of teamdoelen en intenties geeft de 360 graden feedforward analyse™ inzicht in welke kwaliteiten en gedrag al effectief worden ingezet. Ook geeft de analyse concrete handvatten hoe de doelen nog effectiever te realiseren. In de praktijk zien we dat steeds meer organisaties de feedforward analyse™ inzetten bij performance management, beoordelingsgesprekken, talent- en leiderschapsontwikkeling, persoonlijke- en teamontwikkeling.

Ga daarom, net als veel andere profit, non-profit en overheidsorganisaties aan de slag met de breinvriendelijke en wetenschappelijk gevalideerde feedforward analyse™. Je krijgt meer inzicht in jouw en elkaars specifieke kwaliteiten. Verbeteren wordt op basis van feedforward meer natuurlijk en daardoor zelfs leuk!

Mobiele versie afsluiten