(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Nieuws

woensdag, 11 juli 2018

expert – feedforward analyse

Wat is de feedforward analyse™?

Als team of organisatie wil je ambities waarmaken, talenten aantrekken en behouden, de onderlinge samenwerking verbeteren, een positieve aanspreekcultuur creëren, werkgeluk verhogen, bouwen aan succesvolle en diverse teams en het volledige potentieel van managers en medewerkers benutten.

Wat je doel ook is, je streeft naar groei en ontwikkeling van individuen en teams binnen de organisatie om zo resultaten te verbeteren.

Op basis van individuele- of teamdoelen en intenties geeft de 360 graden feedforward analyse™ inzicht in welke kwaliteiten en gedrag al effectief worden ingezet. Ook geeft de analyse concrete handvatten hoe de doelen nog effectiever te realiseren. In de praktijk zien we dat steeds meer organisaties de feedforward analyse™ inzetten bij performance management, beoordelingsgesprekken, talent- en leiderschapsontwikkeling, persoonlijke- en teamontwikkeling.

Ga daarom, net als veel andere profit, non-profit en overheidsorganisaties aan de slag met de breinvriendelijke en wetenschappelijk gevalideerde feedforward analyse™. Je krijgt meer inzicht in jouw en elkaars specifieke kwaliteiten. Verbeteren wordt op basis van feedforward meer natuurlijk en daardoor zelfs leuk!