(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Zorgrapport: Analyse van Kwaliteiten en Ontwikkelingspotentieel in de Zorgsector

De complexiteit van de zorgsector vraagt om specifieke vaardigheden en competenties van zorgmedewerkers en -managers. Met onze 360° breinvriendelijke feedforward analyse™ hebben we een grondige studie uitgevoerd onder 3064 respondenten, afkomstig van 211 zorgorganisaties in Nederland. Het onderzoek richt zich op het identificeren en stimuleren van groeipotentieel binnen de zorg. De analyse van kwaliteiten en ontwikkelingspotentieel in de zorgsector is opgenomen in dit rapport.

Naast dit rapport hebben we ook een rapport geschreven over de onderwijssector.

Belangrijke uitdagingen en vereiste vaardigheden

De zorgsector wordt geconfronteerd met tal van vraagstukken, waaronder een tekort aan gekwalificeerd personeel, deFeedforward rapport - Analyse van Kwaliteiten en Ontwikkelingspotentieel in de Zorgsector vergrijzende bevolking, en de noodzaak voor effectieve samenwerking en technologische innovatie. Om deze problemen aan te pakken, zijn er specifieke vaardigheden nodig. Denk aan expertise, aanpassingsvermogen, innovatief denken, het oplossen van problemen, en competenties op het gebied van digitaal werken en teammanagement.

Kernvaardigheden in de zorg

Uit onze analyse blijkt dat er tien kwaliteiten zijn die zorgprofessionals in staat stellen om effectief te functioneren. Deze vaardigheden dienen als een betrouwbaar richtsnoer voor iedereen die werkzaam is in de zorg.

Aandachtspunten voor Ontwikkeling

Er zijn ook vaardigheden die aanwezig zijn, maar verder ontwikkeld kunnen worden om de complexe uitdagingen in de zorg aan te kunnen. Deze zijn van groot belang voor het realiseren van verbeteringen in de zorgsector.

Toekomstgericht werken in de zorg

Het succes van toekomstige zorgverlening is afhankelijk van het vermogen van zorgorganisaties om deze kernvaardigheden te herkennen en te ontwikkelen. Na het lezen van ons rapport is de centrale vraag: welke vaardigheden verdienen in jouw team en organisatie meer focus?

Voor een uitgebreid inzicht en gedetailleerde aanbevelingen kun je ons volledige rapport gratis downloaden via deze link. Deel deze waardevolle informatie ook met je collega’s in de zorg.

Voor verdere vragen kun je terecht bij Marco Schreurs op telefoonnummer 035-6037979.