(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Workshop Ambassadeurs Diversiteit bij TU Eindhoven

De TU Eindhoven streeft naar meer diversiteit in haar personeelsbestand op alle functieniveaus en besteedt daarom gericht aandacht aan het stimuleren van het aantal vrouwelijke wetenschappers in topposities. In iedere faculteit zijn ambassadeurs diversiteit benoemd om de diversiteitsdoelstellingen onder de aandacht te brengen en de dialoog over diversiteit levend te houden bij de dagelijkse keuzes. Aan Direction is gevraagd een workshop te verzorgen voor de ambassadeurs en twee invités, om hen zo handvatten te geven om diversiteit echt uit te dragen binnen hun faculteit.

Opzet workshop ´Ambassadeurs Diversiteit´Workshop Ambassadeurs Diversiteit bij TU Eindhoven

 • Mindbugs
  In 45 minuten laat Esther Mollema zien hoe onze hersenen werken en hoe deze diversiteit tegenwerken. Met oefeningen en veel interactie krijgen deelnemers handvatten om de dialoog te zoeken binnen de organisatie.
 • De kracht van Inclusion
  De bijzondere reis van Philips Lightlabs, door Ruud Gal Hij verteld over hoe zijn organisatie in korte tijd wist te transformeren van een organisatie met veel dezelfde technische mensen, naar een organisatie waarin meer ideeën ontstonden door veel anderen erbij te betrekken.
 • Dialoog over mindbugs in kleine groepjes
  Welke mindbugs leven er binnen TU Eindhoven? En welke zijn er dominant? Hoe waar zijn ze?
 • Opstarten van de diversity dialoog in je eigen organisatieonderdeel
  Op welke manier je de ‘Innergroup’ kunt bewerken, het direct feedback geven op elkaars gedrag en het ontdekken van nut van gezamenlijke en hogere doelen.

Na deze training maken deelnemers eigen plan van aanpak voor hun eigen onderdeel en krijgen ze de mogelijkheid om deze plannen samen met Esther Mollema aan te scherpen.

Voor meer informatie neem contact op met Sanne Ockhuijsen (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops