(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Wageningen University & Research Young Management Development traject afgerond!

Voor het derde jaar op rij heb ik, Muriel Schrikkema, voor tien talenten van Wageningen University & Research een young management development traject 2014 mede ontworpen en begeleid. Een half jaar lang hebben 10 talenten hard gewerkt aan zichzelf, om zo meer het verschil te maken en hun organisatie op een hoger plan te krijgen. We hebben een mooie reis afgelegd. Thema’s zoals ‘Visie’, ‘Verbinden’ en ‘Resultaatgerichtheid’ .

hebben de talenten concreet en persoonlijk gemaakt. Zelfreflectie en zelfsturing bleken ook hier de sleutels voor succes te zijn. Veelvuldig zijn de deelnemers uit hun comfortzones gegaan. Ze hebben met ander en nieuw (effectiever) gedrag geëxperimenteerd. Ook hebben de talenten het geleerde continu toegepast in hun eigen praktijk, middels het werken aan bestaande opdrachten en projecten. Door intervisie, coaching en onderlinge feedback sessies hielden zij zichzelf en elkaar steeds weer de spiegel voor rond de vorderingen die ze maakten. Spannend op z’n tijd en ook vooral met heel veel plezier!

Wageningen UR Young Management Development traject 2014 afgerond

Ook de leidinggevenden en HR verantwoordelijken van de talenten sloten op gezette tijden op het programma aan. Zo werd het een gezamenlijke exercitie en niet een slechts een ‘stand-alone’ ervaring van alleen de talenten. Door het samen concreet maken en toepassen van de leiderschapskenmerken (en bijbehorend gedrag) die maken dat Wageningen University & Research haar ambities zal realiseren, heeft zij hiermee haar toekomstig succes wederom een stukje zeker gesteld. Mooi hoe Wageningen University & Research haar talent niet alleen benoemt maar ook de gelegenheid geeft verder te ontwikkelen. Want, talent alleen is niet voldoende; het is een werkwoord. Contact maken met de ambitie eronder en veelvuldige concrete oefening maken of je het succes daadwerkelijk realiseert.

Wageningen UR Young Management Development traject 2014 afgerondDank dat ik van jullie reis getuige mocht zijn!

Wilt meer informatie over Muriel Schrikkema of de mogelijkheden van een Management Development traject binnen uw organisatie ontvangen? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
feedforward professionalTraject tot gecertificeerd feedforward professional
Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
feedback geven en ontvangen: feedforward je feedbackMaatwerktraining: Feedback geven en ontvangen
HPO InsightMasterclass High Performance Leiderschap
Muriel Schrikkema

https://www.leiderschapontwikkelen.nl/direction-in-leadership/high-performance-leiderschapFeedforward tijdens persoonlijke- en teamontwikkeling

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken en reflecteren: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Neem contact op met Muriel Schrikkema