Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Wageningen University & Research met Direction op Leiderschapsexpeditie

Een zeer geslaagde slotmodule van de Wageningen UR Leiderschapsexpeditie

Iedere organisatie moet blijvend alert zijn op continue veranderingen in de steeds complexer wordende omgeving. Onmisbaar hierin is de goede balans tussen de ontwikkeling van medewerkers en organisatie. Wageningen University & Research gaf Direction de opdracht een Young Talent programma te ontwikkelen: de WUR Leiderschapsexpeditie. Deze Leiderschapsexpeditie, die recentelijk met succes is afgesloten, stond voor een groot deel in het teken van High Performance leiderschap.

Welke afwegingen maakt een high performance leider en hoe balanceert hij of zij tussen inspiratie, resultaten, actie, feiten en mensen?

Opzet van de Leiderschapsexpeditie

De expeditie bestaat uit een intake- en eindgesprek en vijf modules. Het totaal is een mix van cognitieve inzichten, praktische ervaringen, dialogen en heeft een directie link met de praktijk van Wageningen UR:

Resultaat Leiderschapsexpeditie

Aan het eind van de Leiderschapsexpeditie leverden de deelnemers de volgende resultaten:

Na de Leiderschapsexpeditie zullen de mensen binnen de Wageningen UR beter met de processen verbonden zijn en groeien ze samen toe naar de toekomst! Momenteel wordt een nieuwe Leiderschapsexpeditie voorbereidt voor het Young Talent programma 2012-2013.

Ook geïnteresseerd in een leiderschapsexpeditie en wat deze voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Mobiele versie afsluiten