(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

feedforward gaf mij vertrouwen in mijn rol als manager

Op onze feedforward website is een nieuw interview geplaatst met met Joachim Berkenbosch, Managing Master Black Belt bij Royal FloraHolland.  Joachim heeft feedforward net als veel andere coachcliënten van Muriel Schrikkema ingezet bij zijn loopbaancoaching.

“Ik had behoefte aan reflectie op mijn functioneren in mijn rol als functioneel leidinggevende. Ik had goede verhalen gehoord over de feedforward - royal florahollandcoaching door Muriel Schrikkema. Ik hoefde dus niet lang te zoeken naar een coach (lacht). Ook ik besloot om bij Muriel aan te kloppen. Het was zij die me de feedforward analyse voorstelde”.

Hoe is dat coachgesprek met Muriel verlopen? Hoe heb je het ervaren?

JB: “Nou, heel positief! Muriel is energiek. Scherp. Ze weet exact hoe ze connectie moet maken, maar houdt tegelijkertijd voldoende afstand om te zien wat er gebeurt. Het was een bijzonder aangename ervaring voor mij”…

Lees verder

Naast dit feedforward interview zijn nog meer cases en interviews opgenomen op onze websites, waaronder: gemeente Maastricht, Hands On, Information Management, Nederlandse Gasunie, Wageningen Universiteit & Research, RVO, Staatsbosbeheer, Scholengroep Het Plein, Casino Diamond Palace en RTL Nederland.Wilt je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact op met Muriel Schrikkema via 035 603 79 79.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur1-daagse training: Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur
ervaren loopbaancoach Muriel SchrikkemaErvaren loopbaancoach: 5 sessies en feedforward analyse™ (ook online mogelijk)
Maatwerk trainingen
Kwalitatief goede gesprekken leren voerenKwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren
(Nieuwe) positionering van een afdelingOpen- en Actiegerichte Aanspreekcultuur
Muriel Schrikkema - Effectief omgaan met niet- en hoog presteerdersPersoonlijke coaching
Cases
Muriel Schrikkema

Feedforward tijdens persoonlijke- en teamontwikkeling

Feedforward geeft inzicht in de individuele- en team kwaliteiten. Inzicht in deze kwaliteiten zijn noodzakelijk bij het realiseren van de ambities. Wat deze ook zijn: een High Performance ambitie, MT dat zich verder wil ontwikkelen, teams en directies die beter willen samenwerken, leiderschapstrajecten met impact en beoordelingsgesprekken die groei en ontwikkeling stimuleren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Muriel Schrikkema