(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Ontdek de kwaliteiten en uitdagingen van de onderwijssector

In een dynamische wereld waarin het onderwijs voortdurend evolueert, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de huidige trends, uitdagingen en kwaliteiten binnen de onderwijssector. Met trots presenteren wij ons nieuwste feedforward onderwijsrapport: Kwaliteiten en ontwikkelingspotentieel: Een analyse van managers en medewerkers in de onderwijssector. Dit rapport biedt een diepgaande analyse van de onderwijssector, gebaseerd op uitgebreid onderzoek en gedetailleerde analyse.

Naast dit rapport hebben we ook een rapport geschreven over de zorgsector.

Uitdagingen en kwaliteiten in de onderwijssector

Net als in andere sectoren maken veel organisaties in de onderwijssector gebruik van onze 360° breinvriendelijke feedforward analyse™. Deze analyse is gebaseerd op de belangrijkste 48 kwaliteiten die essentieel zijn voor high performance leiderschap.Feedforward Onderwijsrapport - Kwaliteiten en Ontwikkelpotentieel in de onderwijssector

We richten ons bij feedforward op kwaliteiten die al veelvuldig worden ingezet en benut (de top 10). Voor de ontwikkelpunten en verbetersuggestie(s) richten we ons vervolgens op de kwaliteiten die wat minder zichtbaar of frequent worden ingezet, maar wel al gezien worden bij de managers en medewerkers. We proberen niet van een 4 een 8 te maken, maar gaan op zoek naar de kwaliteiten die wel degelijk gezien worden en die mogelijk nog meer of zichtbaarder ingezet mogen worden. De kwaliteiten die niet of nauwelijks worden gezien, vergeten we. We benutten wat er al wel is!

In deze publicatie kijken we naar enkele grote uitdagingen binnen de onderwijssector in het algemeen en welke kwaliteiten daar kunnen helpen om deze uitdagingen succesvol aan te gaan. Daarnaast kijken we naar de gemiddelde kwaliteiten die door 5.831 respondenten bij 463 onderwijsmedewerkers -en managers in Nederland zijn aangewezen (t/m mei 2023). Wat zijn de kwaliteiten van managers en medewerkers binnen de onderwijssector en welke kwaliteiten kunnen wellicht nog meer worden ingezet. Dit alles met als doel om het ontwikkelpotentieel binnen de onderwijssector te ontdekken en meer te richten op de uitdagingen.
We hopen ook jou met deze publicatie te inspireren en uit te dagen:

  • Welke kwaliteiten dicht jij toe als essentieel om de uitdagingen binnen jouw organisatie succesvol aan te gaan?
  • Komen jouw kwaliteiten overeen met de gemiddelde kwaliteiten binnen de onderwijssector? Welke kwaliteiten laat je nu al zien? Waarin kun je je eventueel nog verbeteren, wil je optimaal kunnen bijdragen aan het succesvol aangaan van de uitdagingen?
  • Hebben jullie binnen jouw team/afdeling/organisatie alle kwaliteiten in huis om de huidige uitdagingen aan te gaan?

Het zijn zo maar wat vragen die je in je achterhoofd kunt houden bij het lezen van deze publicatie.

Download het volledige feedforward onderwijsrapport hier en duik dieper in de wereld van de onderwijssector.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Continue dialoog over functioneren en ontwikkelenContinue dialoog over functioneren en ontwikkelen
Maatwerktraining Feedforward in LeiderschapFeedforward analysegesprek
Maatwerk trainingen
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
feedback geven en ontvangen: feedforward je feedbackMaatwerktraining: Feedback geven en ontvangen
Maatwerktraining Feedforward in LeiderschapMaatwerktraining: Feedforward in Leiderschap
Cases