(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Leiderschap expeditie bij ASR door Direction

Leiderschap expeditie bij ASR door DirectionDe ASR Leiderschap expeditie geeft richting aan de wijze waarop specifiek geselecteerde talenten én de organisatie in samenhang ontwikkeld worden. De talenten vormen daardoor een stevige partner in business die aantoonbare resultaten weet te bereiken in het terugwinnen van klantvertrouwen en/of kostenverbetering. De talenten zijn van het groot belang voor ASR om zo samen verder te groeien.

ASR talenten zijn de leiders van morgen

Als financiële dienstverlener staat ASR voor grote maatschappelijke veranderingen. Wat betekent dit bij ASR voor het leiderschap nu en in de toekomst en hoe geven ze hier vorm aan? Want juist nu moeten de modules tijdens de leiderschap expeditie gaan over leiderschap in uitdagende tijden. Voor de talenten gaat het om de uitwisseling van nieuwe kennis en de ervaring en bewustwording rond persoonlijke effectiviteit en groei. Voor ASR om samen met hen de verdieping te blijven zoeken en het leiderschap verder invulling te geven.

Vanuit onze visie hebben wij voor ASR twee modules ontwikkeld die tijdens deze Leiderschap expeditie de rode draad vormen:

Module I: Het politieke krachtenveld binnen ASR en de impact daarvan.

  • Hoe komen beslissingen tot stand? Wat is de individuele rol daarin en hoe kan daar invloed op worden uitgeoefend?
  • Wanneer politiekgericht handelen op de juiste manier wordt gehanteerd, worden besluiten sneller genomen en verloopt de samenwerking plezieriger en effectiever.
  • Hoe worden de besluiten genomen en met wie gaan we de verbinding aan?
  • Hoe wordt de visie van ASR concreet nageleefd?

Module II: Leidinggevende vaardigheden

  • Hoe wordt vanuit de eigen gedrevenheid een verbinding gemaakt met de visie en de strategische besluiten?
  • Welke visie, kernwaarden en besluiten hebben te maken met goed leiderschap (gedrag)?
  • Hoe gaat overtuigen in z’n werk en wat geeft ons de kracht om goed te kunnen overtuigen?
  • Invullen van een 360 graden leiderschapsvragenlijst. Wat ziet de omgeving je doen? En hoe past dit bij jezelf?
  • Hoe krijg je in je team alle gezichten dezelfde kant op om samen het gemeenschappelijke doel gaan realiseren?

Lees hier het interview met ASR over dit Management Development Programma van Direction.

Voor meer informatie over de reguliere, maatwerkprogramma of een High Performance Leiderschap programma van Direction kunt u contact opnemen met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979). 

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Maatwerktraining: Besluitvorming versterken - politieke vaardigheden voor (project-)leiders en professionals3-daagse Training: Het politieke spel in je organisatie/project effectiever spelen
Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
feedback geven en ontvangen: feedforward je feedbackMaatwerktraining: Feedback geven en ontvangen