(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Female Leadership en Mindbugs incompany bij Heijmans

 

Female Leadership en Mindbugs incompany bij Heijmans

Incompany traject bij Heijmans N.V. over mindbugs en female leadership

De mindbugssessies zijn gehouden voor het midden en hoger kader management binnen Heijmans. Esther Mollema omschrijft de kern van de mindbugssessies als volgt: “Waarom zoeken we onbewust naar gelijken en zijn anderen daardoor minder zichtbaar? Dat illustreren wij doormiddel van een korte filmbeeld en interactieve oefeningen. We gaan in op de redenen waarom we niet in staat zijn te kiezen voor de besten. We kijken naar hoe onze hersenen werken en waarom zowel mannen en vrouwen onbewust vooroordelen hebben en op basis daarvan keuzes maken. We laten je het ervaren aan de hand van wat eenvoudige voorbeelden.”

De Female Leadershiptrainingen zijn gehouden voor ambitieuze vrouwen

Deze incompany training helpt om de eigen struikelblokken te herkennen en de eigen zakelijke en persoonlijke ambities nog meer vorm te geven. Want de weg naar boven in organisaties kent voor vrouwen nog steeds veel struikelblokken.

Loopbaan Essenties voor Vrouwen

  • Weet je echt waar je ambities liggen?
  • Kun je ‘het spel’ in je organisatie nog beter spelen?
  • Hoe maak je jouw inbreng op de werkvloer zichtbaarder?
  • Kun je én vrouw blijven én meer impact hebben?
  • Maak je de juiste keuzes voor jezelf?

“Enorm veel positieve reactie gekregen over awareness training. Raad van Bestuur vond de training echt heel goed. Energiek, goed onderbouwd, met humor maar met ook veel kracht. Ze hebben besloten alle managers te gaan trainen!”
Alma Krug, diversiteitsmanager Heijmans 

Wilt u meer informatie over onze incompany programma’s of reguliere trainingen? Neem dan contact op met Robert Smit.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
Loopbaantraject voor professionals en managersLoopbaantraject voor professionals en managers