(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

feedforward in de praktijk

Op de feedforward website een interessant interview met Odile van Elderen (Senior beleidsadviseur P&O – Scholengroep Het Plein). Na de verschillende inspirerende cases en interviews met o.a. RVOGasunieRTLgemeente MaastrichtHands On, Royal FloraHolland en Wageningen UR nu een interview over de toepassing van feedforward bij de gesprekken cyclus van de scholen binnen Het Plein.

Odile: Officieel ben ik op 1 januari op school begonnen. Toen ik op de school startte, zag ik de e-mail over de training “Effectieve feedback / aanspreekcultuur” passeren en ik was eigenlijk meteen enthousiast. Het leek me een interessante training die ik ongetwijfeld op school kon toepassen. Een onderdeel van deze training was een persoonlijke feedforward analyse en rapportage. Samen met de rector hebben we daarna bekeken hoe we feedforward precies konden toepassen op binnen de gesprekken cyclus maar ook binnen de cultuur van de scholen binnen Het Plein…

Lees het gehele interview op de feedforward website!

Wil je meer informatie over het toepassen van feedforward binnen jouw team of organisatie? Neem dan contact op met Marco Schreurs:  / T. 035 – 603 79 79. Lees meer informatie over Mrs. Feedforward: Muriel Schrikkema.