(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Avéro Achmea: Cum laude programma

Avéro AchmeaAvéro Achmea werkt al jaren samen met Direction in het Cum Laude programma rondom duurzaam leiderschap. De eerste jaren was dat het gedachtengoed van Jim Collins met zijn boek ‘Good to Great’, waarin iedereen lerend was, zowel de deelnemers als de Avéro Achmea mensen. Voor dit jaar is de kapstok van het Cum Laude programma het nieuwste boek van Jim Collins ‘Great by Choice’ aangevuld met nieuwe onderzoek van het HPO Center.

Aan het Avéro Achmea: Cum laude programma doen twee soorten leiders van intermediairs mee:

  • Leiders/ondernemers met een grote interesse en bevlogenheid in nieuw leiderschap ideeën. Zij denken er veel over na en zij eager geïnspireerd te worden. Zoeken niet direct naar antwoorden op hun business vragen, maar genieten van de uitwisselingen.
  • Ondernemers die op zoek zijn naar praktische antwoorden voor hun organisatie. Ze zijn vooral bezig met het dagelijks runnen van hun business, vinden inspiratie leuk, maar zoeken vooral naar zaken die ze kunnen implementeren, hun voordeel mee doen.

Het Avéro Achmea Cum laude programma bestaat uit vijf sessies met de volgende onderwerpen:

  1. Kennnismaking, Level 5 Ambitie en Drijfveren. Level 5 ambitie: zeer succesvolle organisaties hebben een focus en een strategie die onderscheidend is. Veel van deze bedrijven hebben een maatschappelijke doelstelling die het persoonlijke of organisatiedoel overstijgen.
  2. 20 miles march & Discipline. Aan de hand van de 20-miles march, geeft AZ voorzitter Toon Gerbrandszijn visie op succes. In geval van 20 miles march spreken we over consistentie in je dagelijkse activiteiten is voorwaarde voor langetermijnsucces. Goed zakendoen is een marathon en niet een sprint.  Je focust op gecontroleerd groeien. Organisaties die dat geconcentreerd doen, hebben veel betere resultaten dan organisaties die dan weer rennen en dan weer stilstaan.
  3. Vuur eerst hagel en dan kanonskogels, innovatie door onderzoek. Vuur eerst hagel en dan kanonskogels:  Dit gaat over dat zeer succesvolle organisaties hun innovaties baseren op feiten en kleine ervaringen en niet alleen op zaken waar ze in geloven. Als ze in iets geloven, proberen ze het eerst in het klein uit. André de Waal van Direction’s HPO Center zal zijn nieuwste onderzoek tonen om zo voor een goede dialoog te zorgen. Hij geeft zijn onderzochte geheimen prijs van zeer goed presterende relaties tussen bedrijven in de waardenketen. Wat kunnen partijen samen doen om de waardeketen nog succesvoller te maken?
  4. Leading above the dead line. Op het slechtste voorbereid zijn Leading above the dead line: Zeer succesvolle organisaties zorgen ervoor dat ze altijd alert zijn op wat kan tegenvallen. Ook in goede tijden houden ze veel reserves aan om juist weer in slechte tijden daarop te kunnen terugvallen. Ze bouwen systematisch aan buffers. Ze komen zeer goed voorbereid aan de start. Mensen denken dat ze succesvol zijn omdat ze geluk hebben gehad, maar in werkelijkheid hebben ze het geluk afgedwongen. Collins laat zien, met mooie voorbeelden, dat echte winnaars altijd rekening houden met alle scenario’s en zich daarop voorbereiden. Collins gebruikt het voorbeeld met alle details voor de race van Scott en Admundsen voor de Zuidpool. Hij bewijst dat Admundsen niet, gewoon meer geluk had, maar dat hij het succes, had afgedwongen.
  5. SMAC: zeer succesvolle organisaties hebben een kort business plan waarin ze Specifiek, Methodologisch en Consistent aangeven wat de kern van wat zijn doen is. Daarin maken ze keuzes om voor iedereen duidelijk te zijn. George Parker begeleidt de deelnemers bij het aanscherpen van hun SMAC, een voorbeeld van zijn eigen mini survival plan. Met zijn magie en voorbeelden daagt hij de deelnemers uit het nog scherper te zien. En te geloven dat het kan. Als geen ander kan George Parker de mensen deze boodschap doorgeven als afsluiting van deze Cum Laude leergang.

Lees hier de nieuwste Avéro Achmea case rond sterk leiderschap en management!

Heeft u interesse in een maatwerkprogramma of wilt u meer  informatie over het Avéro Achmea Cum laude programma 2012? Neemt u dan contact op met Sanne van Doorn (T. 035-6037979) van Direction.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Iedereen mee in verandering!Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team
Maatwerk trainingen
Feedback geven en ontvangenFeedback Geven en Ontvangen
Voordelen Feed Forward AnalyseLeiderschapsreis naar de essentie van jouw Leiderschap
Training voor HR afdelingen: De juiste HR ingangen om de performance te verbeteren