(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Boeken

Een High Performance Organisatie…Wat is dat?

Download: Een High Performance Organisatie… Wat is dat? van HPO-expert Marco Schreurs.Download Een HPO...wat is dat? gratis
Een High Performance Organisatie, of HPO, is eigenlijk niets anders dan een inspirerende, motiverende en uitdagende organisatie om bij te werken of om klant van te zijn. Laat je inspireren door de 35 kenmerken, inspirerende quotes en voorbeelden uit de praktijk!

Over ‘Een High Performance Organisatie … wat is dat?’

Een High Performance Organisatie, wat is dat nu weer? Weer een nieuw project? Nee, dat is het niet. Een High Performance Organisatie, of HPO, is eigenlijk niets anders dan een inspirerende, motiverende en uitdagende organisatie om bij te werken of om klant van te zijn.

Wat opvalt, is dat het lang niet altijd om grote organisaties gaat. Waar het om draait is dat jij samen met jouw collega’s de “juiste dingen” doet. Hiermee bouw je zelf aan een top team of afdeling en daarmee leg je de basis voor een High Performance Organisatie (HPO)!

Wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring van honderden organisaties over de hele wereld helpen je gelukkig bij wat je kunt doen om een HPO te worden. Deze kennis is, zoals het Afrikaanse spreekwoord zegt: ‘het water om te groeien’. En het water dat zijn 35 kenmerken, samengevat in vijf HPO Factoren:

  • Kwaliteit van Management
  • Openheid & Actiegerichtheid
  • Langetermijngerichtheid
  • Continue Verbetering & Vernieuwing
  • Kwaliteit van Medewerkers

Deze 35 kenmerken staan kort beschreven in dit boekje, geschreven voor medewerkers, teamleiders en managers binnen profit, non-profit en overheidsorganisaties. Bij veel van deze kenmerken lees je “De leiding van onze organisatie….”. Dat wil niet zeggen dat deze kenmerken niet voor iedereen in de organisatie van belang zijn! Iedereen is in zijn/haar functie een leider. Niet alleen op het werk, maar ook thuis, op de voetbalclub of waar dan ook. We dagen je uit om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van jouw eigen topteam, afdeling en organisatie. Het uiteindelijke doel is om de medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid, winstgevendheid, etc. te verhogen.

In ‘Een high performance organisatie … wat is dat?’ staan kort de 5 HPO-factoren en de 35 kenmerken beschreven. Bij ieder kenmerk kan je een cijfer tussen 1 en 10 geven hoe jouw team of afdeling presteert op dat kenmerk. Ook kan je opschrijven hoe jij denkt dat jezelf, je manager of directe collega’s kunnen verbeteren. Uitspraken van bekende en minder bekende mensen helpen je daarbij. Lees ze eens rustig door. Bedenk je wat je al goed doet en waar je nog beter kan. Bespreek het eens met je collega’s. Vertel je leidinggevende welke punten volgens jou aandacht verdienen.

Het werken aan HPO is uitdagend en leuk. Zo ga je met plezier naar je werk!

Meer weten over de mogelijkheden voor een actieve workshop tijdens heidag, teammeeting, lezing, etc.? Neem dan contact met mij op: schreurs@hpocenter.com.