(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Werk jij om te leven of leef jij om te werken?

Muriel SchrikkemaTijdens afgelopen heerlijke ontspannen en zonnige dagen bedacht ik me het volgende. Lang heb ik gedacht dat ik ‘werkte om te leven’. En het was natuurlijk fijn als het wel plezierig werk was om de tijd leuk door te komen. Zeker toen ik mijn eerste kind kreeg werd dat steeds meer mijn devies. Ik was een werkende moeder, maar mijn zoontje leed daar nooit onder want ik kon er voor hem zijn wanneer dat nodig was. Echt tot rust kwam ik pas tijdens de weekenden en vakanties met mijn gezin, waar ik telkens weer naar toe leefde. Maar dat voelde niet goed, het was scheef. Dus ging ik op zoek naar wat ik nou echt wilde…

Het was even zoeken maar ik vond mijn plek. Steeds meer ben ik vanuit mijn passie gaan werken. De tijd vliegt voorbij en ongemerkt ‘leef ik om en door te werken’. Samen met anderen laat ik ons bedrijf nu uitgroeien tot een mooie werkplek met een goed team professionals, en waar we voor ons zinvolle zaken doen. En mijn twee kinderen? Die vragen zich steeds vaker af wat mama toch voor leuke dingen doet de hele dag!

Kinderen Muriel Schrikkema

Mijn tip: denk niet te zwart-wit: Werk om te leven én Leef ook om te werken! Het is én-én en niet of-óf. Het versterkt elkaar. Door werkelijk de dingen te doen die je wilt, voeg je waarde toe. Dat maakt dat je dat ook op andere fronten lukt. Eigenlijk is dit mijn manier om te zeggen; vind je passie op beide fronten want dat brengt vanzelf balans! En als je daar misschien wat hulp bij nodig hebt in de vorm van coaching, waarom niet?

Muriel Schrikkema is leiderschapexpert, psycholoog en coach bij Direction én moeder van Nils (9) en Anna (7). (voor contact met Muriel stuur haar een email).

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
Voordelen Feed Forward AnalyseLeiderschapsreis naar de essentie van jouw Leiderschap
Loopbaantraject voor professionals en managersLoopbaantraject voor professionals en managers
Cases