(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Verander de kleur van het gesprek in je organisatie: WAAROM WE MEER ‘BLAUWE BOMEN’ NODIG HEBBEN

Tijdens Muriel Schrikkema haar recente reis door West Australië werd ze geraakt door… blauwe bomen. Bomen langs de kant van de weg die in het blauw geverfd waren en dus enorm opvielen in het landschap. Ze heeft de betekenis opgezocht en kwam bij het volgende indrukwekkende project uit:

Deze blauw geverfde bomen, onderdeel van het Blue Tree Project, staan symbool voor het openlijk aangaan van moeilijke gesprekken en het belang van spreken over mentale gezondheidsproblemen. Dit project heeft wereldwijd resonantie gevonden, met blauwe bomen op elk continent (met uitzondering van Antarctica) als bakens van hoop en gespreksstarters.

Deze blauwe bomen inspireerden Muriel zeer vanwege de boodschap die ze uitdragen. In haar werk streeft ze ernaar om openheid en veiligheid binnen organisaties te bevorderen, waarbij het gebruik van feedforward communicatie centraal staat. Net als een blauwe boom, gelooft Muriel dat het cruciaal is om organisaties te creëren waarin iedereen zich veilig voelt om zich uit te spreken, vooral wanneer het spannend wordt. In de praktijk ziet ze dat veel organisaties hier nog mee worstelen.

Stel je voor dat elke organisatie ‘blauwe bomen’ zou planten – symbolen die staan voor de veiligheid en openheid om moeilijke gesprekken aan te gaan! De blauweVerander de kleur van het gesprek in je organisatie: WAAROM WE MEER 'BLAUWE BOMEN' NODIG HEBBEN bomen staat voor de moed die nodig is om moeilijke gesprekken aan te gaan of een afwijkend perspectief in te brengen. Ze herinneren ons eraan dat het essentieel is om een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt om zijn of haar stem te laten horen, om samen te werken aan een inclusieve organisatie.
Kortom: deze bomen dienen niet alleen als fysieke herinnering aan het belang van mentale gezondheid en welzijn op de werkplek, maar ook als een belofte van inclusie en open communicatie.

Laten we de inspiratie van de blauwe bomen omarmen en veel meer blauwe bomen gaan planten!

Het planten van ‘blauwe bomen’ in je organisatie betekent dat je de uitnodiging accepteert om:

  • Een cultuur te creëren waarin iedereen zich uitgenodigd en veilig voelt om zich uit te spreken.
  • Te bouwen aan een omgeving waarin feedback en feedforward worden omarmd als middelen voor groei en ontwikkeling.
  • Een stap verder te gaan dan alleen het aanspreken op gedrag, door actief bij te dragen aan het vormen van een veilige en inclusieve werkomgeving

Voor Muriel zijn de blauwe bomen een oproep tot actie om dialoog en openheid te bevorderen, om een cultuur te bouwen waarin we niet terugdeinzen voor uitdagingen, maar ze juist verwelkomen als kansen voor groei en verbetering, in een voor ieder veilige omgeving.

Wil je meer weten over het creëren van veiligheid en openheid om moeilijke gesprekken aan te gaan in jouw organisatie? Neem dan contact op met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Continue dialoog over functioneren en ontwikkelenContinue dialoog over functioneren en ontwikkelen
DE PLAKFACTOR: HET GEHEIM ACHTER BLIJVERS IN JE TEAMDe Plakfactor – hoe leid en inspireer jij de medewerkers die je wilt behouden?
Muriel Schrikkema - trainer rond het creëren van een veilige aanspreekcultuur rond grenzen en veiligheidErvaren loopbaancoach: 5 sessies en feedforward analyse™
Maatwerk trainingen
8 sleutelfactoren om een motiverende werkomgeving te creërenLeidinggevenden leren een motiverende werkomgeving te creëren
Een veilige werkomgeving creëren, hoe doe je dat?Maatwerkprogramma: Effectieve gesprekken over grenzen en veiligheid
Maatwerktraining: Creëer een feedforward aanspreekcultuurMaatwerktraining: Creëer een feedforward aanspreekcultuur
Cases