(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Training ‘Wat moet ik nou met jou?’ maakt van afhakers weer aanhakers

wat-moet-ik-nou-met-jouOnlangs hebben wij een groot onderzoek opgestart ter voorbereiding van de training ‘Wat moet ik nou met jou?’. Binnenkort publiceren wij alle resultaten uit dit waardevolle onderzoek. Een van de conclusies is dat de totale loonsom die we in Nederland uitgeven aan mensen die onvoldoende presteren meer dan veertig miljard per jaar is! Tijdens de training ‘Wat moet ik nou met jou?’ komen de thema’s en dilemma’s rondom Niet-Presteerders aan bod en wordt aandacht besteed aan de vraag: Hoe maakt u van ‘afhakers’ weer ‘aanhakers’. Hier is voor veel organisaties een grote winst te behalen!

Vrijdag 24 mei heeft de eerste reguliere training Wat moet ik nou met jou? plaatsgevonden. En met een prachtig resultaat! Acht zeer tevreden deelnemers beoordeelde de training met een 8,5 gemiddeld.

“Zeer goed en verhelderend. De vragen die ik had zijn concreet beantwoord. Ik kan hierdoor mijn managementstijl aanpassen en deze effectiever maken!”
Iris Groustra, Global Manager Financial Markets bij ING Bank N.V

“Programma sluit perfect aan bij het HPO traject dat we met het management team volgen. Dit helpt ons zeker verder!”
Mieke van de Pasch, beleidsmedewerker personeel bij stichting KPOA

“Goed en gedegen verhaal. Door combinatie van een brede kijk op het onderwerp, maar toch ook zeer gerichte focus op concrete details werd het zeer boeiend en praktisch toepasbaar!”
Ingeborg Hensen, Afdelingshoofd Verzekering Burgers bij College voor zorgverzekeringen

De volgende training: Wat moet ik nou met jou (1 dag training en 1 dagdeel intervisie) staat gepland op 9 september in de regio Hilversum. Deelnemen aan deze waardevolle training kost € 595,-. Dit bedrag is inclusief materiaal, deelnemersmap, een dagdeel intervisie op een later tijdstip en locatiekosten. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Wilt u meer weten over de In-company en benchmark mogelijkheden voor dit programma? Neemt u dan contact op met Muriel Schrikkema voor het maken van een afspraak (T. 035–6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Iedereen mee in verandering!Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team
Maatwerk trainingen
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
Meer aanspreekbaar handelen in een organisatie in ontwikkelingMeer aanspreekbaar handelen in een organisatie in ontwikkeling
Training voor HR afdelingen: De juiste HR ingangen om de performance te verbeteren
Cases