(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Philips: Diversiteit is een business imperative

Hans de Jong, president Philips Nederland, was onlangs gastheer van het Topvrouwen event. Wereldwijd ondersteunen wij Philips bij hun ambitieuze diversiteit en inclusie doelstellingen.

“Je kunt alleen maar succesvol het leven van mensen wereldwijd verbeteren als je zelf een afspiegeling bent van die verschillende doelgroepen. Diversiteit is een business imperative.”, aldus De Jong. “Als het gaat om instroom, zijn de man/vrouwverhoudingen bij Philips in balans. We hebben momenteel 23 procent vrouwen op senior leiderschapsposities. Nee, daar zijn wij nog niet tevreden mee, dat moet in 2020 25 procent zijn en daarna stapsgewijs 30 procent worden. Het gaat ons om een betere balans over de volle breedte, niet alleen aan de top, niet alleen genderdiversiteit. Het gaat erom dat we de kracht van het verschil benutten, en die verschillen zijn veel diverser dan wat we kunnen zien op basis van elkaars uiterlijk. We hebben ook veel aandacht voor inclusiviteit. Inclusiviteit is immers een voorwaarde om te profiteren van de diversiteit die onze collega’s brengen.”

“Een onderdeel daarvan is bias, ofwel de onbewuste vooroordelen die we als mens allemaal hebben, te tackelen. We zijn ons vaak onvoldoende bewust van de invloed van onze eigen bias. Die is veel groter dan we denken of zelfs willen erkennen. Binnen Philips helpt Astrid Balsink, ons Global Head of Diversity & Inclusion, dit onderwerp in alle delen van de wereld onder de aandacht te brengen. Zij haalt wereldwijd op wat er leeft en daarmee wat er moet veranderen. Dat is geen eenvoudige opgave, aangezien bias zich in bijvoorbeeld India toch weer anders manifesteert dan in Nederland. Het gaat dus allereerst om bewustwording. Daarna volgen programma’s om het op teamniveau te bespreken en verbeteren. Dit is kortom een meerjarige inspanning, die draait om openheid, dialoog, en leren van en met elkaar.”

Lees het gehele artikel op Topvrouwen.nl.

Wilt u net als Philips werken aan meer Diversiteit & Inclusie? Via workshops, webinars, trainingen, … Maak een afspraak met Esther Mollema om écht werk te maken van een diverse organisatie!

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
mindbugs testMindbugs Workshop
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Cases
Esther Mollema

Het begint allemaal bij het herkennen en erkennen van onze Mindbugs. Hoe kun je zelf met Mindbugs aan de slag om jouw team, afdeling en organisatie te versterken?

Neem contact op met Esther Mollema