(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Meer eigenaarschap tonen!

“Mensen moeten meer eigenaarschap tonen en minder afwachtend zijn!” Dat is wat ik vaak te horen krijg van mijn klanten wanneer ze me benaderen voor een leiderschaptraject. Ik moet dan altijd even stiekem lachen wanneer ze me dit met klem en verve brengen. Of als ze me trots vertellen hoe ze het leiderschapsprogramma binnen de organisatie ‘uitgerold’ of ‘er doorheen’ gekregen hebben onder het mom van: “verplichte deelname of dit is het programma waar je aan deel gaat nemen!” Hoeveel ruimte voor eigenaarschap is hier nog in te vinden?eigenaarschap tonen

Zo ook werd ik een tijdje geleden benaderd door een talent bij ASR die zelf deel uitmaakte van het potentiële programma. Dit talent vertelde me wat de totale groep talenten voor ogen had en waar ze in een leiderschapstraject behoefte aan dachten te hebben. De wens was om samen met mij een programma samen te stellen dat zou aansluiten bij hun behoefte en ontwikkelingsfase. Van ASR kregen ze hierin alle vrijheid om zo aan de door henzelf geformuleerde leerpunten te werken.

Als chef kok zelf de maaltijd bereiden

Na inspirerende intakegesprekken, waarin ik samen met de individuele talenten hun vragen en zorgen besproken heb en gezocht heb naar het best passende leerdoel en programma bij hun individuele ontwikkelingsfase, heb ik de ruwe opzet van een programma opgesteld. Met deze intakegesprekken was het traject echter al lang begonnen. Eigenlijk al eerder, vanaf het moment dat ze de opdracht kregen zelf een passend programma samen te stellen. Zo kan het dus ook!

De eerste module van het leiderschaptraject heeft afgelopen maand met succes plaatsgevonden. Een programma waarin ik diverse ingrediënten heb aangeboden, waarbij de talenten als chef koks zelf de maaltijd hebben bereid. Ze weten zelf als beste wat en hoe ze optimaal leren via een passend programma dat daar op aansluit. Het was een ontzettend leerzame en intense eerste module. Ja, zoiets maakt enorm veel proactieve energie vrij! En met deze energie zijn ze binnen ASR van start gegaan om het geleerde daar verder in de eigen praktijk te brengen, voort te zetten en nog door te vertalen.

Eigenaarschap promoten

Mijn complimenten aan ASR en deze groep talenten. Ze snappen hoe ze eigenaarschap moeten promoten, daarmee draagvlak creëren en samen leren stimuleren. Top! Ik wil hier graag aan toevoegen dat deze proactieve wijze van maatwerkprogramma’s samenstellen het beste resultaat geeft. Niet alleen voor de specifieke deelnemers aan een programma, maar ook voor de organisatie op de lange termijn. En dat is van beide kanten ontzettend lekker werken!

Wil je meer weten over het samenstellen van leiderschapstrajecten op maat? Mail dan naar Muriel Schrikkema.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
Voordelen Feed Forward AnalyseLeiderschapsreis naar de essentie van jouw Leiderschap
Cases