(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Loopbaanontwikkeling – ambities waarmaken…maar hoe?

Loopbaanontwikkeling staat bij veel mensen hoog op de prioriteitenlijst. Wie aan de slag gaat met zijn/haar loopbaanontwikkeling merkt al snel dat het bepalen van een volgende stap nog niet zo eenvoudig is. Waar liggen je ambities? Waarin wil je doorgroeien? Hoe kun je jouw kwaliteiten nog beter benutten? Hoe zorg je ervoor dat je regie houdt over je eigen loopbaan?

Direction helpt al meer dan 20 jaar vele professionals, (beginnende) teamleiders, managers bij hun loopbaanontwikkeling. We richten ons daarbij op de continue ontwikkeling van kwaliteiten, gecombineerd met het helder krijgen welke ambities jij wilt waarmaken.

Loopbaanontwikkeling: de test

loopbaanontwikkeling

jouw kwaliteiten nu zijn. Wat laat je in de praktijk al aan kwaliteiten zien? Waar kun jij het verschil maken? En wat levert dit jou aan energie en persoonlijke groei op? En zijn dit ook de kwaliteiten waar je jouw team of organisatie mee helpt de ambities waar te maken? En rond welke kwaliteiten wil jij je verder ontwikkelen? Of kun je je kwaliteiten beter vanuit een andere rol of plek inzetten en benutten?

De feedforward analyse™ is een 360° assessment tool dat je niet alleen inzicht geeft in hoe jij jezelf ziet. Het laat ook zien welke kwaliteiten jouw collega’s (op alle niveaus) en relaties bij jou zien. Dat is de basis om verder te groeien. Om zo jouw loopbaanontwikkeling op een positieve manier, gericht op groei, die past bij jou en je organisatie, steeds verder vorm te geven.

Het aanbod

Veel van de coaching en trainingsprogramma’s van Direction zijn gericht op de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Een greep uit ons aanbod staat hieronder kort beschreven. Of het nu gaat om coaching, trainingen of leiderschapstrajecten, we kijken altijd naar de ontwikkeling op de korte- en lange termijn.

Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jezelf of collega’s te bespreken (T. 035-6037979 / schreurs@dir.nl). 

Pas op een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) geen POPpenkast wordt

In de praktijk zien we dat veel organisaties een loopbaanontwikkeling vastleggen in een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Collega’s van het HPO Center noemen dit vaak een poppenkast. Een persoonlijk ontwikkelplan vastleggen geeft organisaties vaak het excuus om loopbaanontwikkeling te zien als een project. Waarbij je twee keer per jaar met elkaar kijkt naar de ontwikkeling die je maakt en wat je eventueel nog meer nodig hebt.

Loopbaanontwikkeling is er echter continu en komt niet met horten en stoten. Dat wil zeggen dat excellente organisaties medewerkers continu de ruimte geven om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Ook geven ze feedback (of beter feedforward) direct tijdens het werk. Niet uitstellen tot een functioneringsgesprek of POP-gesprek. Dagelijks de persoonlijke ontwikkeling koppelen aan de team ambitie – en organisatiedoelstellingen zorgt voor meer werkplezier en betere financiële en strategische resultaten.

We helpen je graag (vrijgesteld van btw) bij jouw loopbaanontwikkeling.  Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Marco Schreurs  (T. 035-6037979). 

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Maatwerktraining: Besluitvorming versterken - politieke vaardigheden voor (project-)leiders en professionals3-daagse Training: Het politieke spel in je organisatie/project effectiever spelen
Maatwerk trainingen
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
Muriel Schrikkema - Effectief omgaan met niet- en hoog presteerdersPersoonlijke coaching
Cases
Muriel Schrikkema

https://www.leiderschapontwikkelen.nl/direction-in-leadership/high-performance-leiderschapFeedforward tijdens persoonlijke- en teamontwikkeling

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken en reflecteren: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Neem contact op met Muriel Schrikkema