(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten/perspectieven worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd expert rond Feedforward, Inclusie, High Performance Leiderschap en Samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s

Naast veel maatwerk trainingen en mindbugsfeedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Testen

Direction gebruikt verschillende zelf ontwikkelde testen die wetenschappelijk en in de praktijk zijn bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en vrouwelijk leiderschap. De strategische doelstellingen van jouw organisatie vormen de basis. Het programma, de trainers, cases en uitkomsten brengen deelnemers en organisaties dichter bij de beoogde resultaten.

lees verder

Artikelen

HR Wageningen UR als HPO business partner

Met twijfel ging ik er heen…

Vorige week kwamen ongeveer dertig HR-adviseurs van Wageningen UR bijeen om samen met mij in één ochtend naar de eigen rol en toegevoegde waarde te kijken als HPO business partner. Aan de hand van een aantal stellingen tijdens het ludieke spelletjes ‘Petje op, petje af’, werden zij zich steeds meer bewust van de vijf bewezen kenmerken om de organisatieperformance verder te verbeteren, High Performance barometer. Door in verschillende groepen deze barometer samen in te vullen en de resultaten plenair terug te koppelen en te delen, bepaalden zij eenvoudig welke zaken meer en minder aandacht moeten krijgen.

De vijf High Performance kenmerken:

  1. Kwaliteit van management
  2. Continue verbetering en vernieuwing
  3. Langetermijngerichtheid
  4. Openheid en actiegericht
  5. Kwaliteit van medewerkers

En toen werd het persoonlijker…

Deze zaken vertaalden zij vervolgens concreet naar hun eigen HR-praktijk, door expliciet te maken hoe iedere individuele adviseur het management hierin gaat ondersteunen. Gedurende een peer counseling sessie tijdens de lunch gaven ze feedback op elkaars plannen. Daarna, tijdens de ‘speakers corner’, sprak ieder zich uit over de zelf te nemen actiepunten, zodat zij elkaar hierop concreet kunnen gaan aanspreken.

En wat blijkt, HR pakt de regie als HPO business partner

HPO business partnerIk moet zeggen, ik ontmoet veel HR-experts en ga altijd met ietwat twijfels richting dit soort sessies… Want hoe krachtig is HR uiteindelijk om het besprokene werkelijk om te zetten in concrete daden en toegevoegd resultaat? Dat ze bij Wageningen UR de rol als HPO business partner in de organisatie succesvol neer(gaan)zetten, heb ik bij deze groep geen enkele twijfel meer over. Wat een leuke en ambitieuze professionals, die steeds effectiever en duidelijker zichtbaar wordt met grotere toegevoegde waarde. Top!

High Performance leiderschapstraject

Niet alleen de Young Talents, andere MD talenten en verscheidene MT teams binnen Wageningen UR krijgen High Performance leiderschap zo steeds meer in hun DNA. HR pakt nu werkelijk de regie als HPO business partner, zonder dat het ‘een HR speeltje’ wordt, mooi! Vanuit HR naar High Performance!

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Muriel Schrikkema.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Iedereen mee in verandering!1-daagse training: Effectief omgaan met laag en hoog presteerders
Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
Leiderschap in veranderingstrajectenLeiderschap in veranderingstrajecten
Voordelen Feed Forward AnalyseLeiderschapsreis naar de essentie van jouw Leiderschap
Cases