(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Podcast serie: feedforward in Leiderschap – juist nu!

Samen positief met elkaar steeds beter leren worden in het realiseren van gemeenschappelijke doelen, een visie of inspirerende ambitie. Juist in onzekere tijden is dat van groot belang voor de continuïteit, groei en ontwikkeling van je mensen, team en organisatie.

In deze podcast serie legt Muriel Schrikkema uit wat belangrijk is voor een positieve en duurzame continuering van je team of organisatie.

In podcast 1 gaan we in op wat organisaties als fundament nodig hebben om echt optimaal te kunnen blijven samenwerken aan gemeenschappelijke resultaten. Hoe stevig is de grond onder jouw voeten, leidinggevende?

Daarnaast is het belangrijk gedurende het samenwerken en leren drie aandachtspunten steeds centraal te blijven stellen en bespreekbaar te blijven maken met je teamleden: Visie (podcast 2), Commitment (podcast 3) en Actie (podcast 4). Daarvoor heb je met elkaar verschillende kwaliteiten te benutten.

Hoe de verschillende kwaliteiten te benutten? Dat vraagt allereerst om inzicht in de kwaliteiten waarmee iedereen bijdraagt vanuit zijn/haar rol of functie. En hoe je deze kwaliteiten optimaal kan benutten. In podcast 5 bespreken we hoe je kwaliteiten van managers en medewerkers inzichtelijk maakt en deze op een positieve feedforward manier kan gebruiken voor persoonlijke groei- en ontwikkeling.

Zonder Visie, beweeg je hard en snel, maar ieder een andere kant uit.
Zonder Commitment beweeg je een bepaalde kant uit, maar houd je het niet vol op de lange termijn.
Zonder Actie maak je prachtige plannen, maar gebeurt er vervolgens niks mee.

Juist in onzekere tijden is het belangrijk om deze positieve focus met elkaar te houden.

Heb je vragen? Of wil je meer weten over onze aanpak?
Neem dan contact op met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
ervaren loopbaancoach Muriel SchrikkemaErvaren loopbaancoach: 5 sessies en feedforward analyse™
Maatwerk trainingen
Kwalitatief goede ontwikkelgesprekken voerenKwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren
Meer aanspreekbaar handelen in een organisatie in ontwikkelingMeer aanspreekbaar handelen in een organisatie in ontwikkeling
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
Cases
Marco Schreurs

Grote en kleine profit, non-profit en overheidsorganisaties over de hele wereld benutten al jaren ons HPO-gedachtengoed. Wilt  u meer weten over het HPO-gedachtengoed, de HPO-diagnose of een waardevolle HPO-workshop voor uw organisatie? Neem dan contact op.

Neem contact op met Marco Schreurs