(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Deel je met mij het geheim om als organisatie 70% meer rendement te halen?

70% meer rendementHet geheim om als organisatie 70% meer rendement te halen.

Uit het onderzoek van universitair docente Mijntje Lückerath-Rovers (erasmus universiteit) blijkt dat bedrijven met een vrouw in het bestuur 70% meer rendement op het eigen vermogen behalen dan bedrijven zonder vrouwen in het bestuur. Nog meer reden om serieus werk te maken van diversiteit. Alle initiatieven van de diverse organisaties om meer vrouwen naar de top te krijgen hebben helaas nog weinig resultaat geboekt. En dat terwijl dit zo hard nodig is.

Meer diversiteit in teams, wat een bestuur feitelijk is, zorgt voor meer meningen en meer gezichtspunten. Besluiten die dit soort teams nemen hebben een hogere kwaliteit en leveren de organisatie aanzienlijk meer op. Maar hoe krijgen we meer vrouwen in de top van organisaties? Met enkel initiatieven van buitenaf lukt dit niet, ook vrouwen zelf hebben hier een duidelijke taak in; zij moeten hiervoor hun ambities nog beter kennen en zichtbaar maken. En dat vinden veel vrouwen lastig.

Onze programma’s gericht op Vrouwelijk Leiderschap geven inzicht in waarom vrouwen dat lastig vinden en wat ze daaraan kunnen doen, zodat ook zij hun ambities gaan realiseren. Een recent voorbeeld dat deze inspanningen lonen is de e-mail die wij vorige week ontvingen van een oud deelneemster, waarin zij haar bevordering tot Associate Professor aan de Universiteit Utrecht aan ons liet weten.

Neem voor vragen over Direction in Diversity & Inclusion, over Esther Mollema of een andere vraag, contact op met Sanne van Doorn (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
De meest gewilde leiderschapskwaliteitenGezocht vrouwelijk talent
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Cases