nlNederlands

Artikel

Is doen de beste manier van denken?

Lees verder
1-daagse training: 7 carrière boosters voor vrouwen

Case

Croon Elektrotechniek, tweedaagse politiek handelen

Lees verder
Politiek Handelen

Maatwerk training

Mindfulness: Van ‘Mind full’ naar ‘Mindful’

Lees verder
Mindfulness - Van Mind full naar Mindful (3)

Artikelen

7 aandachtspunten voor diverse High Performance Teams

Organisaties presteren beter wanneer op alle niveaus mensen in diverse en complementaire teams werken. High Performance Teams. Het 5 jaar durende onderzoek van Dr. Andre de Waal naar High Performance Organisations toont ook weer aan dat dit soort High Performance Teams de basis zijn van organisaties, die beter presteren dan de rest. Diversiteit in teams zorgt voor meer meningen en meer gezichtspunten.

De besluiten die dit soort teams nemen hebben een hogere kwaliteit en leveren de organisatie aanzienlijk meer op. VoorAnimal Firm organisaties die dit willen zijn er wel veel uitdagingen. Diversiteit is meer dan gewoon verschillende mensen in teams zetten. Vaak werkt dat zelfs averechts. In zo’n High Performance Teams zit meer spanning en conflict. Zonder wat begeleiding lukt het deze High Performance Teams vaak niet om de diversiteit om te zetten in betere besluitvorming.

Organisaties die diverse en complementaire High Performance Teams willen bouwen raden wij aan dit te doen met de volgende 7 aandachtspunten in hun achterhoofd. Deze lessen hebben wij geleerd tijdens onze samenwerking met tientallen organisaties omtrent diversiteit en high performance teams.

7 aandachtspunten voor diverse High Performance Teams

Neem voor meer informatie over passende programma’s voor uw organisatie contact op met Esther Mollema of Marco Schreurs, 035 603 79 79.