(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

3 tips voor meer inzicht in je team

“It’s a lot of work te get a team to click. It’s a lot more work to live with a team that isn’t clicking.” Herkenbaar? Maar wat doe je nu met een team ’that isn’t clicking’ zoals Philick J. Harkins (the Linkage Leader juni 2009) het zo mooi stelt. Als teamleider de individuele teamleden corrigeren en/of afrekenen op hun individuele bijdrage hierin lijkt niet voldoende. Nodig is het om ook op andere manieren naar je team te kijken.

3 tips om meer inzicht in je team te krijgen. Houd jezelf de spiegel voor en ontdek:

  1. Wat is de invloed van mijn patronen en overtuigingen als teamleider op mijn team? Dus wat is mijn bedrage waarmee ik de bestaande situatie in stand houd?
  2. In welke ontwikkelingsfase bevindt mijn team zich? En hoe ziet daarmee het inhoudelijke en relationele contract eruit dat ik met mijn team heb aan te gaan?
  3. Hoe zie ik mijn team ’bewegen’, onderling afhankelijk van elkaar in een systeem? En welk nieuw evenwicht of welke balans wil ik daarin zien.

Er lijkt dus meer relevant te zijn dan alleen de individuele talenten in je team te complimenteren of de niet-presteerders te corrigeren.

De 2-daagse maatwerktraining ‘Bouw een succesvol team’ is voor leidinggevenden die  meer inzicht willen krijgen in het functioneren en de succesfactoren van hun team. Krijg meer inzicht in je team!

Wil je weten hoe je meer inzicht in je team krijgt? Neem dan contact op met Muriel Schrikkema via 035 – 603 79 79 of via schrikkema@dir.nl.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
1-daagse teamontwikkeling - Effectiever samenwerken met resultaat1-daagse teamontwikkeling: Effectiever samenwerken met resultaat
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
feedback geven en ontvangen: feedforward je feedbackMaatwerktraining: Feedback geven en ontvangen
Cases