(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

3 edities van ‘7 managementboeken in 1 uur’ nu gratis te downloaden

ManagementboekenDirection Europe geeft drie gratis readers weg aan relaties en bezoekers van onze website. Een reader met daarin samenvattingen van zeven interessante managementboeken. De eerste drie edities zijn hieronder te downloaden:

Editie: 7 managementboeken in 1 uur (1e editie)

 • As it is in heaven [film] – Kay Polak
 • Blue Ocean Strategy – W. Chan Kim and Renee Mauborgne
 • De snelheid van vertrouwen – Stephen M.R. Covey and Rebecca Merril
 • Maak van je bedrijf een toporganisatie! – André de Waal
 • De vijf stoornissen van een team – Patrick Lencioni
 • Good to Great – Jim Collins
 • How she does it – Margaret Heffernan

Editie: 7 managementboeken in 1 uur (download de 2e editie)

Editie: 7 managementboeken in 1 uur (download de 3e editie)

 • The Pursuit Of Perfect –  Tal -Ben-Sahar, PhD
 • Business Spiritualiteit – Paul de Blot SJ
 • De Plakfactor (Made to Stick) – Dan en Chip Heath
 • Selected – Mark van Vugt en Anjana Ahuja
 • De Alchemie van leiderschap – Harm Buchholtz en Dirk Oellibrandt
 • Different – Youngme Moon
 • Hoe krijg ik ze zover? – Jan L.C.M. van Setten

Neem contact op voor meer informatie over de programma’s rond High Performance Organisatie / Leiderschap, Diversity & Inclusion of feedforward / aanspreekcultuur met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (T. 035-6037979) voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
Cases