(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Nieuws

vrijdag, 23 mei 2014

4e Professional Boards Forum met Elin Hurvenes een groot succes

4e Professional Boards Forum met Elin Hurvenes een groot succesAan tafel met Wim Kok, geïnspireerd door Rob Routs en Tom de Swaan, samenwerken met Karel Vuursteen, Charlotte Insinger, Jaap Winter, Heino van Essen en Anthony Burgmans. Gister vond het 4e Professional Boards Forum plaats. In de prachtige zaal van RBS spraken 40 topvrouwen intensief met 20 toonaangevende voorzitters van Raden van Commissarissen. Het Professional Boards Forum is de plek om kennis te maken, relaties te verdiepen en mogelijkheden voor commissaris rollen samen te verkennen. Iedereen was het met elkaar eens. Meer diversiteit brengt meer dynamiek en beter toezicht.

Het Professional Boards Forum speelt in op de wens van vrouwen en commissarissen om elkaar meer te kunnen ontmoeten. En dat we het allemaal echt willen, zien we aan het aantal benoemingen: in 2013 waren 24 van de 69 benoemingen in Raden van Commissarissen (bij beursgenoteerde organisaties in Nederland) vrouwen. Dat gaat echt de goede kant op. Veel commissarissen gingen gister niet weg zonder te benadrukken dat ze zeer onder de indruk waren van de aanwezige vrouwen en de gesprekken.

Direction is de partner van het Professional Boards Forum in Nederland. De succesformule van het Professional Boards Forum stamt uit 2004, toen Elin Hurvenes deze Professional Boards Forumintroduceerde in Noorwegen. Ondertussen is zij actief in Noorwegen, UK, Nederland, Zwitserland en Duitsland. Accenture is in al deze landen een actieve ondersteuner van het Professional Boards Forum en draagt ook actief vrouwelijke klanten aan om mee te doen.

Kijk voor meer informatie over het Professional Boards Forum op deze pagina of op deze website.