(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten/perspectieven worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd expert rond Feedforward, Inclusie, High Performance Leiderschap en Samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s

Naast veel maatwerk trainingen en mindbugsfeedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Testen

Direction gebruikt verschillende zelf ontwikkelde testen die wetenschappelijk en in de praktijk zijn bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en vrouwelijk leiderschap. De strategische doelstellingen van jouw organisatie vormen de basis. Het programma, de trainers, cases en uitkomsten brengen deelnemers en organisaties dichter bij de beoogde resultaten.

lees verder

Over Direction

Direction in High Performance Leiderschap & Diversiteit

  • Wat heeft een mens, team of organisatie nodig om zich continu verder te ontwikkelen?CRKBO_Instelling - vrijgesteld van btw
  • Welke patronen belemmeren om stappen voorwaarts te maken?
  • Hoe beïnvloeden onbewuste vooroordelen de prestaties in organisaties?
  • Hoe geef je aandacht aan inclusie voor diversiteit?
  • Wat zijn de 35 geheimen van High Performance Organisaties?
  • Wat zijn de paradoxen bij het bouwen aan sterke teams?
  • Hoe kun je elkaars kwaliteiten optimaal benutten?

Het zijn vragen waar wij ons nu 20 jaar met passie en enthousiasme tijdens persoonlijke coaching, intervisie, teamcoaching, workshops en maatwerkprogramma’s op storten. Onze  nieuwsgierigheid staat aan de basis van veel van onze programma’s en testen. We leren van de nieuwste breinonderzoeken. Reizen de wereld over op zoek naar nieuwe inzichten. Bouwen daar waar andere ophouden, in samenwerking met ons HPO Center, aan Evidenced Based Management. En werken samen met ons netwerk van experts aan inzicht en acties die het meeste resultaat voor onze klanten opleveren.Direction in high performance leiderschap & diversiteit

We helpen jou en je team of organisatie (vrijgesteld van btw) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Thema’s die centraal staan in het aanbod van Direction:

Direction werkt voor teams en organisaties die beter willen presteren. Met onder andere de volgende profit, non-profit en overheidsorganisaties werken wij actief aan verbetering: ABN Amro Bank, Heijmans, ASR, ING, Liandon, gemeente Maastricht, EY, PGGM, Liandon, Saint Gobain, Wageningen Universiteit & Research, N.V. Nederlandse Gasunie, Royal HaskoningDHV, Schiphol Group, Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands Hersen Insistuut, KNAW, Medisch Spectrum Twente, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Red Bull Nederland, UMC Utrecht, Heineken, gemeente Enschede, Universiteit Utrecht, MN, Arrondissement Oost-Brabant, RTLMinisterie van DefensieBeweging 3.0, Leaseplan en Telfort.

Neem voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden voor jezelf, team of organisatie contact op met Marco Schreurs (T. 035 603 7979).